Nieuws

Aanleg rotonde N702 Buitenring bij Almere

In september 2020 gaan we een rotonde aanleggen in de Buitenring ter hoogte van het Natuurbelevingscentrum in Almere. Door de straks aangelegde rotonde is het Natuurbelevingscentrum beter bereikbaar en verbeteren we de verkeersveiligheid rondom deze locatie. Voor de aanleg van de rotonde worden een aantal bomen gekapt en verplaatst.

Asfalt aanleggen

Werkzaamheden
Het verplaatsen en kappen van de bomen en begroeiing vindt plaats van dinsdag 17 maart 2020 tot en met uiterlijk vrijdag 27 maart 2020. Het verkeer heeft geen overlast van de bomenkap. In mei dit jaar starten we met het aanbrengen van een zogenaamde voorbelasting op het deel waar straks de rotonde komt te liggen. De extra belasting van zand zorgt ervoor dat de ondergrond gaat inklinken en samengedrukt wordt. Dit voorkomt verzakkingen in de toekomst. Hiervoor trekken we drie maanden vooruit juni, juli en augustus. Het aanleggen van de rotonde staat gepland voor september/ oktober. Tijdens de aanleg van de rotonde is de Buitenring N702 enkele weken gesloten. Informatie hierover volgt later dit jaar.

Altijd op de hoogte via sms
Via onze gratis SMS-waarschuwingsdienst houden we u op de hoogte van werkzaamheden en calamiteiten op de door u geselecteerde provinciale (vaar)wegen.

Heeft u vragen of opmerkingen?

Voor vragen kunt u contact opnemen met de afdeling infrastructuur van de provincie Flevoland via de telefoonnummer 0320 - 265 566 of via e-mail werkaandeweg@flevoland.nl.

Wilt u op de hoogte blijven van de laatste werkzaamheden in de provincie Flevoland?

Bekijk dan snel onze overzichtspagina met alle meldingen en werkzaamheden.

Bekijk alle meldingen