Code geel: Donderdag later in de middag en 's avonds onweersbuien in het noorden en oosten   Lees meer

Nieuws

Aanplant bomen N702 Buitenring en N704 Singerweg

Bomenplanten

N702 Buitenring

Waar
N702 Buitenring

Wanneer
Van december 2019 tot en met januari 2020.

Hinder
De werkzaamheden zullen vrijwel geen hinder geven voor het verkeer. Mogelijk is er een snelheidsbeperking.

Werkzaamheden
Langs de N702 Buitenring vanaf de Lage vaart tot aan de Sieradenbuurt in Almere planten we de komende weken 400 bomen. Het verkeer kan lichte hinder ondervinden door een snelheidsbeperking ter plaatse. De werkzaamheden zullen uiterlijk januari 2020 afgerond zijn.

In 2018 zijn langs de weg de populieren gekapt. De bomen waren niet meer van goede kwaliteit en brachten schade aan de weg. De komende weken worden in hetzelfde traject, vanaf de Lage vaart tot aan de Sieradenbuurt circa 400 eiken geplant.

 

 

N704 Slingerweg

Waar
N704 Slingerweg

Wanneer
van december 2019 tot en met januari 2020

Hinder
Het wegverkeer zal geen tot weinig hinder ondervinden van de werkzaamheden. Fietsers moeten mogelijk ter plaatste even afstappen.

Werkzaamheden
Langs het fietspad aan de N704 Slingerweg worden de komende weken 180 bomen geplant. Het wegverkeer zal vrijwel geen hinder ondervinden. Het fietspad blijft open maar fietsers moeten ter plaatste misschien even afstappen. De werkzaamheden zullen uiterlijk in januari 2020 gereed zijn.

Voor het groot onderhoud aan de N704 Slingerweg moesten eerder dit jaar bomen gekapt worden. De essen veroorzaakten schade aan de weg. De nieuwe aanplant bestaat uit een mix van meerdere boomsoorten.

Meer informatie
Heeft u een vraag over de bovenstaande informatie? Neem dan contact op met de afdeling infrastructuur via telefoonnummer 0320 – 265 566 of stuur een e-mail naar werkaandeweg@flevoland.nl. Of meld u aan voor onze SMS-waarschuwingsdienst om op de hoogte te blijven over dit project.

Heeft u vragen of opmerkingen?

Voor vragen kunt u contact opnemen met de afdeling infrastructuur van de provincie Flevoland via de telefoonnummer 0320 - 265 566 of via e-mail werkaandeweg@flevoland.nl.

Wilt u op de hoogte blijven van de laatste werkzaamheden in de provincie Flevoland?

Bekijk dan snel onze overzichtspagina met alle meldingen en werkzaamheden.

Bekijk alle meldingen