Nieuws

Aanplant groen bij Passage Dronten

In de laatste week van januari start de provincie Flevoland met het aanplanten van groen rondom de Passage Dronten (Overijsselseweg N307). De werkzaamheden duren tot eind maart/begin april. Op de Dronterringweg (N711) geldt in die periode een plaatselijke snelheidsbeperking van 50 kilometer per uur. Weggebruikers op de Overijsselseweg ondervinden helemaal geen hinder.

Werkzaamheden
In de bermen van de Dronterringweg worden 348 eiken geplant. Daarnaast brengt de provincie in het talud van de Overijsselseweg, tussen de rotonde ‘De Noord’ en de ovonde ‘Hanzeweg’, bosplantsoen en enkele bomen aan. Het bosplantsoen bestaat uit 11 verschillende soorten struiken. Tussen het bosplantsoen worden naast eiken ook beuken, lindes, zoete kers en de fladderiep geplant. Tot slot zaait de provincie de (omgeploegde) grasberm(en) weer opnieuw in.

Meer informatie
Heeft u een vraag over de bovenstaande informatie? Neem dan contact op met de afdeling infrastructuur via telefoonnummer 0320 – 265 566 of stuur een e-mail naar werkaandeweg@flevoland.nl. Of meld u aan voor onze SMS-waarschuwingsdienst om op de hoogte te blijven over onze projecten.

Heeft u vragen of opmerkingen?

Voor vragen kunt u contact opnemen met de afdeling infrastructuur van de provincie Flevoland via de telefoonnummer 0320 - 265 566 of via e-mail werkaandeweg@flevoland.nl.

Wilt u op de hoogte blijven van de laatste werkzaamheden in de provincie Flevoland?

Bekijk dan snel onze overzichtspagina met alle meldingen en werkzaamheden.

Bekijk alle meldingen