Code geel: Donderdag later in de middag en 's avonds onweersbuien in het noorden en oosten   Lees meer

Nieuws

Afdeling Infrastructuur zoekt jou!

Provincie Flevoland
De provincie Flevoland is de jongste en tevens snelst groeiende provincie van Nederland. Waar ooit alleen het water van de Zuiderzee was, is nu de jongste provincie van het land te vinden. Flevoland is de thuishaven voor ruim 400.000 inwoners op een oppervlakte van 2.412 km2 aan land en water. Een gebied waar denken en doen samenkomen in fascinerende projecten en activiteiten. De provincie is een uitdagende en inspirerende werkgever. Een flexibele en slagvaardige organisatie die snel reageert op veranderingen in onze omgeving. We zoeken mensen die deze eigenschappen zelf ook in huis hebben.

Afdeling Infrastructuur
Meer dan 100 medewerkers van de afdeling Infrastructuur houden zich bezig met de realisatie van infrastructurele projecten (Ingenieursbureau) en het beheren & onderhouden van de wegen, vaarwegen, bruggen en sluizen (Bureau Wegen & Vaarwegen). De afdeling waar je komt te werken kent een hechte samenhang. Er heerst een open informele sfeer, gericht op het gezamenlijk klaren van de klus. Het Ingenieursbureau heeft een uitdagende en complexe projectportefeuille aan werkzaamheden.

Markerwaardijk

Vacatures
Wil jij een bijdrage leveren aan nieuwe projecten en onderhoudswerkzaamheden? Ben jij bekend met contracten en ramingen? Of is organiseren je tweede natuur en vind je snel de weg op operationeel en strategisch niveau? Heb jij technische en financiële kennis van infrastructurele projecten? Of lijkt het je wel wat om de wegen en vaarwegen te onderhouden en om mee te draaien met onder andere de calamiteitendienst?

Dan zijn wij op zoek naar jou! Wij zoeken vier nieuwe collega’s met verschillende achtergronden. Klik op één van onderstaande functies voor informatie over de vacature ;

De foto’s geven je een kijkje in onze werkwereld. Een inspectie bij de werkzaamheden, onderhouden van bruggen en sluizen, organiseren van een opendag, optreden bij calamiteiten en werken aan een nieuw project tot het aanleggen en verbreden van onze wegen. Op onze website en via www.flevoland.nl lees en zie je wat we nog meer doen als provincie.

Meer informatie
Heb je vragen over de vacatures? Stuur dan een e-mail naar onze recruiter via sollicitatie@flevoland.nl of bel naar 0320 265 317.

Heeft u vragen of opmerkingen?

Voor vragen kunt u contact opnemen met de afdeling infrastructuur van de provincie Flevoland via de telefoonnummer 0320 - 265 566 of via e-mail werkaandeweg@flevoland.nl.

Wilt u op de hoogte blijven van de laatste werkzaamheden in de provincie Flevoland?

Bekijk dan snel onze overzichtspagina met alle meldingen en werkzaamheden.

Bekijk alle meldingen