Nieuws

Afrondende werkzaamheden N309 Dronterweg (Dronten)

Goed nieuws! De weg is anderhalf uur eerder open dan gepland. De aannemer is klaar met de afrondende werkzaamheden. Veilige kilometers gewenst!

Woensdag 21 juli 2021 van 09.00 uur s’ ochtends tot ongeveer 15.00 uur s’ middags gaat de aannemer nog wat afrondende werkzaamheden uitvoeren op de Dronterweg. Tussen de Larserringweg en de rotonde met de Swifterringweg.

Reisinformatie wegverkeer
Om de werkzaamheden veilig uit te kunnen voeren wordt het weggedeelte tussen de Larserringweg en de rotonde met de Swifterringweg afgesloten. Vanwege de afsluiting moet het wegverkeer omrijden. Het verkeer vanuit Dronten rijdt om via de Swifterringweg – Runderweg en verkeer vanuit Lelystad rijdt om via de Larserringweg – Rietweg.

Afrondende werkzaamheden week 16

Afrondende werkzaamheden
Sinds eind april 2021 is de Dronterweg en het naast gelegen fietspad weer open voor wegverkeer en (brom)fietsers. Er zijn nog een aantal werkzaamheden die uitgevoerd moeten worden. Wat er nog moet gebeuren is het aanbrengen van witte pijlen (markering) op de as van de weg. De fietspaden worden dan ook voorzien van markering. En de berm wordt gemaaid.

Meer informatie
Heeft u een vraag over de bovenstaande informatie? Neem dan contact op met de afdeling Infrastructuur via telefoonnummer 0320 – 265 566 of stuur een e-mail naar werkaandeweg@flevoland.nl. Of meld u aan voor onze SMS-waarschuwingsdienst om op de hoogte te blijven over deze werkzaamheden.

Pagina update woensdag 21 juli 2021 13.25 uur

Heeft u vragen of opmerkingen?

Voor vragen kunt u contact opnemen met de afdeling infrastructuur van de provincie Flevoland via de telefoonnummer 0320 - 265 566 of via e-mail werkaandeweg@flevoland.nl.

Wilt u op de hoogte blijven van de laatste werkzaamheden in de provincie Flevoland?

Bekijk dan snel onze overzichtspagina met alle meldingen en werkzaamheden.

Bekijk alle meldingen