Nieuws

Afsluiting fietspad N351 Muntweg (Emmeloord)

Van maandag 2 september tot en met vrijdag 25 oktober 2019 werkt Provincie Flevoland aan het fietspad langs de Muntweg. Het fietspad is in deze periode dicht voor alle gebruikers.

Muntweg naambord

Update 10 oktober

Op vrijdag 11 oktober as., uiterlijk om 18.00 uur, gaat het fietspad weer open voor (brom)fietsers. De werkzaamheden zijn voorspoedig verlopen waardoor het fietspad twee weken eerder opgeleverd kon worden door de aannemer. De belijning ontbreekt nog. Deze wordt de komende weken – bij goed weer – nog aangebracht.

Planning
In twee maanden tijd wordt het fietspad opgeknapt tussen Het Hooiveld (entree Van der Valk) en de rotonde met de Kuinderweg.

Reisinformatie

  • Het fietspad vanuit Emmelerbos richting de Muntweg en het fietspad langs het Friesepad richting de Muntweg lopen tijdens de werkzaamheden dood;
  • Bij rotonde Muntweg-Kuinderweg is de route Kuinderweg-Muntweg in alle richtingen afgesloten; de doorgaande route Kuinderweg (industrieterrein De Munt richting Kuinre en omgekeerd) is open;
  • Gebruikers van het fietspad vanuit Emmeloord in de richting van het Friesepad (Wellerwaard) en de Kuinderweg (Kuinre) kunnen omrijden via het centrum van Emmeloord, industrieterrein de Munt en de Kuinderweg. (Brom)fietsers richting de Wellerwaard slaan op de Kuinderweg linksaf naar de Casteleynsweg en dan rechtsaf naar het Friesepad; (brom)fietsers richting Kuinre vervolgen hun weg via de Kuinderweg helemaal door naar Kuinre.
Kaart Muntweg

Werkzaamheden
Het huidige fietspad is van asfalt. Dit wordt vervangen door beton. Beton is veilig, comfortabel en heeft een lange levensduur. Rondom de nieuw aangelegde rotonde Muntweg-Kuinderweg ligt nog een stukje tijdelijk fietspad wat nu wordt vervangen door een definitief pad.

Meer informatie
Heeft u een vraag over de bovenstaande informatie? Neem dan contact op met de afdeling infrastructuur via telefoonnummer 0320 – 265 566 of stuur een e-mail naar werkaandeweg@flevoland.nl. Of meld u aan voor onze SMS-waarschuwingsdienst om op de hoogte te blijven over dit project.

Heeft u vragen of opmerkingen?

Voor vragen kunt u contact opnemen met de afdeling infrastructuur van de provincie Flevoland via de telefoonnummer 0320 - 265 566 of via e-mail werkaandeweg@flevoland.nl.

Wilt u op de hoogte blijven van de laatste werkzaamheden in de provincie Flevoland?

Bekijk dan snel onze overzichtspagina met alle meldingen en werkzaamheden.

Bekijk alle meldingen