Nieuws

Afsluiting Harderdijk N306

Maandag 5 oktober tot en met vrijdag 9 oktober is de N306 Harderdijk afgesloten voor verkeer tussen Harderhaven en de rotonde met de N302 Ganzenweg. Er is een omleiding ingesteld voor het wegverkeer.

Omleidingsroute tijdens werkzaamheden Harderdijk week 41

Omleidingsroute
Verkeer vanuit Harderhaven en Biddinghuizen naar Harderwijk rijdt via de Karekietweg, N305 Gooiseweg en N302 Ganzenweg. Verkeer vanuit Harderwijk naar Harderhaven en Biddinghuizen rijdt bij de turboronde rechtdoor naar de N302 Ganzenweg en vervolgt via de N305 Gooiseweg en Karekietweg hun route. Het fietspad langs de N306 Harderdijk ter hoogte van de werkzaamheden is afgesloten. Fietsers kunnen via de Harderhaven hun reguliere route blijven volgen. Het landbouwverkeer kan wel het Ganzenpad bereiken. Tijdens de afsluiting zijn verkeersregelaars ter plaatse om het verkeer te begeleiden en sluipverkeer tegen te gaan.

Openbaar vervoer
Tijdens de afsluiting van de N306 Harderdijk rijdt bus 147 (Dronten-Harderwijk) ook via de omleidingsroute. Hierdoor vervalt de halte Camping Flevostrand in Biddinghuizen. Tussen de halten Plein, Dreef, Alikruikweg en Bremerbergweg in Biddinghuizen rijdt er een pendelbus. De dienstregeling voor de pendelbus is te vinden op de website van Connexxion.

Werkzaamheden
Voor het ombouwen van de turborotonde bij de Ganzenweg-Knardijk is het nodig om kabels en leidingen te verleggen. Bij deze afsluiting wordt de weg opengebroken zodat de kabels en leidingen onder de weg gelegd kunnen worden. Verkeer kan er niet langs en rijdt om.

Meer informatie
Heeft u een vraag over de bovenstaande informatie? Neem dan contact op met de afdeling infrastructuur via telefoonnummer 0320 – 265 566 of stuur een e-mail naar ganzenweg-knardijk@flevoland.nl. Of meld u aan voor onze SMS-waarschuwingsdienst om op de hoogte te blijven over dit project.

Heeft u vragen of opmerkingen?

Voor vragen kunt u contact opnemen met de afdeling infrastructuur van de provincie Flevoland via de telefoonnummer 0320 - 265 566 of via e-mail werkaandeweg@flevoland.nl.

Wilt u op de hoogte blijven van de laatste werkzaamheden in de provincie Flevoland?

Bekijk dan snel onze overzichtspagina met alle meldingen en werkzaamheden.

Bekijk alle meldingen