Code geel: Donderdag later in de middag en 's avonds onweersbuien in het noorden en oosten   Lees meer

Nieuws

Afsluiting kruising IJsselmeerdijk/ N307 Houtribweg Lelystad

Van dinsdag 19 november tot en met donderdag 21 november 2019 werken we dagelijks van 09.00 tot 15.30 uur aan de kruising van de IJsselmeerdijk met de N307 Houtribweg.

Bermbeton

Afsluiting
Verkeer op de Houtribweg kan niet afslaan naar de IJsselmeerdijk. Het verkeer op de IJsselmeerdijk in de richting van de Houtribweg (richting Lelystad en A6) kan wel gebruik blijven maken van de kruising.

Omleiding
Het verkeer richting IJsselmeerdijk (Flevokust en Maximacentrale) rijdt om via de Bijlweg en Klokbekerweg. De omleiding staat met borden aangegeven.

Werkzaamheden
In de bocht van de Houtribweg naar de IJsselmeerdijk wordt bermbeton aangebracht. Bermbeton is een laag tussen het asfalt en de berm. Het aanbrengen van bermbeton draagt bij aan de veiligheid op de weg en voorkomt bermschade.

Meer informatie
Heeft u een vraag over de bovenstaande informatie? Neem dan contact op met de afdeling Infrastructuur via telefoonnummer 0320 – 265 566 of stuur een e-mail naar werkaandeweg@flevoland.nl. Of meld u aan voor onze SMS-waarschuwingsdienst om op de hoogte te blijven over dit project.

Heeft u vragen of opmerkingen?

Voor vragen kunt u contact opnemen met de afdeling infrastructuur van de provincie Flevoland via de telefoonnummer 0320 - 265 566 of via e-mail werkaandeweg@flevoland.nl.

Wilt u op de hoogte blijven van de laatste werkzaamheden in de provincie Flevoland?

Bekijk dan snel onze overzichtspagina met alle meldingen en werkzaamheden.

Bekijk alle meldingen