Code geel: Donderdagmiddag -en avond onweersbuien in het noorden en oosten   Lees meer

Nieuws

Afsluiting N305 Waterlandseweg

Van maandag 11 tot en met donderdag 14 november werken we aan de N305 Waterlandseweg. Hierdoor is de weg tussen de Veluwezoom en de Kemphaanweg, dagelijks afgesloten tussen 20.00 en 05.00 uur.

Omleidingsroute
Verkeer op de Waterlandseweg richting Almere kan omrijden via de N706 Vogelweg en de A27.
Verkeer richting Almere Stad en Parkwijk volgt de omleiding via de A6 afslag 6 Almere Buiten-W en Tussenring. Verkeer richting Almere Overgooi, Almere Hout en Zeewolde wordt via de A6 omgeleid. De omleidingsroutes worden ter plaatse met borden aangegeven.

Werkzaamheden
Er worden nieuwe portalen met bewegwijzering geplaatst. Deze aanpassing is nodig na de verbreding van de A6 afgelopen zomer. Door de werkzaamheden zijn de op- en afritten Almere-Stad op de A6 afgesloten voor alle verkeer.

Meer informatie
Heeft u een vraag over de bovenstaande informatie? Neem dan contact op met de afdeling infrastructuur via telefoonnummer 0320 – 265 566 of stuur een e-mail naar werkaandeweg@flevoland.nl. Of meld u aan voor onze SMS-waarschuwingsdienst om op de hoogte te blijven over dit project.

Heeft u vragen of opmerkingen?

Voor vragen kunt u contact opnemen met de afdeling infrastructuur van de provincie Flevoland via de telefoonnummer 0320 - 265 566 of via e-mail werkaandeweg@flevoland.nl.

Wilt u op de hoogte blijven van de laatste werkzaamheden in de provincie Flevoland?

Bekijk dan snel onze overzichtspagina met alle meldingen en werkzaamheden.

Bekijk alle meldingen