Code geel: Er is in Flevoland momenteel een waarschuwing van kracht.   Lees meer

Nieuws

Afsluiting N305 Gooiseweg

Van zondag 12 mei tot en met vrijdagochtend 17 mei 2019 gaat de N305 Gooiseweg van Zeewolde naar Almere iedere nacht dicht voor werkzaamheden. Tijdens de wegafsluiting geldt er een omleidingsroute voor het verkeer naar Almere.

Omleidingsroute N305 Gooiseweg, verkeer richting Almere

Werkzaamheden

Het laatste deel van de N305 Gooiseweg wordt verdubbeld. Om dit mogelijk te maken vinden op dit moment de voorbereidende werkzaamheden plaats. Voordat de weg er komt te liggen, wordt de bodem verstevigd door het aanbrengen van voorbelasting in de vorm van zand. De extra belasting van zand zorgt ervoor dat de ondergrond gaat inklinken en samengedrukt wordt. Dit voorkomt verzakkingen van de weg in de toekomst. Een deel van de voorbelasting ligt inmiddels op de juiste plek. Het laatste deel wordt tijdens de komende nachtelijke afsluitingen aangevoerd.

Reisinformatie

Van zondag 12 mei tot en met vrijdagochtend 17 mei gaat de weg vijf nachten dicht van 20.00 uur tot 06.00 uur. De eerste afsluiting begint zondagavond om 20.00 uur en loopt tot maandagmorgen 06.00 uur; de laatste nachtafsluiting is van donderdag 16 mei 20.00 uur tot vrijdagochtend 06.00 uur. De afsluiting geldt voor verkeer op de N305 Gooiseweg richting Almere. Verkeer richting Zeewolde kan wel gebruik maken van de N305 Gooiseweg. Voor hen geldt een maximum snelheid van 70 km/u.

Meer informatie

Heeft u een vraag over de bovenstaande informatie? Neem dan contact op met de afdeling infrastructuur via telefoonnummer 0320-256 566 of stuur een e-mail naar werkaandeweg@flevoland.nl. Of meldt u aan voor onze SMS-waarschuwingsdienst om op de hoogte te blijven over dit project.

 

 

Heeft u vragen of opmerkingen?

Voor vragen kunt u contact opnemen met de afdeling infrastructuur van de provincie Flevoland via de telefoonnummer 0320 - 265 566 of via e-mail werkaandeweg@flevoland.nl.

Wilt u op de hoogte blijven van de laatste werkzaamheden in de provincie Flevoland?

Bekijk dan snel onze overzichtspagina met alle meldingen en werkzaamheden.

Bekijk alle meldingen