Nieuws

Afsluiting N727 Anthony Fokkerweg en Talingweg (Lelystad)

Maandag 2 november en dinsdag 3 november is de N727 Anthony Fokkerweg tussen de aansluiting Albert Plesmanlaan en de Talingweg afgesloten voor alle verkeer. De bedrijven en circuits van de Talingweg zijn gedurende de werkzaamheden niet bereikbaar.

Toekomstige situatie kruising Anthony Fokkerweg Talinweg

Planning
Op maandagochtend 2 november om 00:00 uur starten de werkzaamheden aan de Anthony Fokkerweg en is de weg gesloten tussen de aansluiting Albert Plesmanlaan en de Talingweg. Op dinsdag 3 november om 20:00 uur gaat de weg weer open voor verkeer. In deze periode zijn de bedrijven en circuits aan de Talingweg niet bereikbaar. Hierover is vooraf afstemming geweest met de bedrijven en circuits.

Werkzaamheden
De bestaande Anthony Fokkerweg wordt doorgetrokken naar de nieuwe aansluiting op de A6. Tijdens de werkzaamheden in november wordt de kruising met de Talingweg aangepast zodat deze goed aansluit op de nieuwe situatie.
Verkeer kan in 2021 vanaf de Anthony Fokkerweg, via een rotonde bij de Meerkoetenweg naar de A6 richting Almere rijden. De nieuwe aansluiting zorgt voor een betere verdeling van het verkeer en vermindert daarmee de verkeersdruk bij aansluiting 10 Lelystad Centrum. Daarnaast verbetert de aanleg van deze aansluiting de bereikbaarheid de bedrijfsterreinen en Lelystad Airport.

Heeft u vragen of opmerkingen?

Voor vragen kunt u contact opnemen met de afdeling infrastructuur van de provincie Flevoland via de telefoonnummer 0320 - 265 566 of via e-mail werkaandeweg@flevoland.nl.

Wilt u op de hoogte blijven van de laatste werkzaamheden in de provincie Flevoland?

Bekijk dan snel onze overzichtspagina met alle meldingen en werkzaamheden.

Bekijk alle meldingen