Nieuws

Afsluiting Repelweg N352 Marknesse

Van maandag 1 april tot en met vrijdag 10 mei aanstaande is de Repelweg tussen de Voorstersluis en Vollenhoverweg in twee fases afgesloten voor wegverkeer. Tijdens de fases geldt er een omleidingsroute voor wegverkeer en het openbaar vervoer. Tijdens de werkzaamheden blijft het fietspad geopend voor (brom)fietsers.

Wals Kraggenburgerweg

Werkzaamheden
Het onderhoud van de Repelweg bestaat uit het verbreden van de weg en het vervangen van asfalt. Tegelijkertijd worden er ook andere zaken aangepakt waaronder het plaatsen van nieuwe verkeerslichten bij de Voorstersluis. Ook wordt de houten vlonder (het fietspad) langs het gemaal vervangen.

Planning en fasering

Fase Traject Periode
1 Van de Voorstersluis tot de Voorsterweg Ma 1 april t/m ma 22 april
2 Van de Voorsterweg tot de rotonde van de Vollenhoverweg Di 23 april t/m zo 10 mei

Alle informatie per fase inclusief omleidingskaarten vindt u in het infobulletin.

Bestemmingsverkeer fase 1
In fase 1 is de Repelweg dicht tussen de Voorstersluis en de Voorsterweg. De kruising met de Voorsterweg is alleen in de richting Vollenhoverweg open. Verkeer tussen Kraggenburg en de Voorsterweg rijdt om via de Leemringweg, Vollenhoverweg, Repelweg (N719, N331, N352) (en omgekeerd).

Voorsterweg Repelweg fase 1 omleidingskaart

Bestemmingsverkeer fase 2
Tijdens fase 2 is de Voorsterweg bereikbaar via de route Kraggenburgerweg/Repelweg. Dit betekent dat het verkeer uit Vollenhove en Marknesse moet omrijden via de Vollenhoverweg, Leemringweg en Kraggenburgerweg/Repelweg (N331, N719, N352) (en omgekeerd).

Fase 2 Voorsterweg Repelweg omleidingskaart

Doorgaand verkeer fase 1 en 2
Tijdens fase 1 en 2 moet het doorgaande verkeer tussen de A6/N50 en Vollenhove/Meppel omrijden via Emmeloord en Marknesse (A6/N331). Verkeer tussen Kraggenburg en Vollenhove kan gebruik maken van de Leemringweg en Vollenhoverweg (N719, N331).

Openbaar vervoer fase 1 en 2
Tijdens de hele periode rijdt route 71 (Zwolle-Emmeloord via Zwartsluis) een aangepaste route. Een aantal haltes komt te vervallen en een pendelbus wordt ingezet voor reizigers van en naar Kraggenburg. Het is tijdens de werkzaamheden niet mogelijk om met het openbaar vervoer van Kraggenburg rechtstreekst naar Vollenhove te reizen en vice versa.

De lijnbus rijdt vanaf Marknesse via de Vollenhoverweg rechtstreeks naar Vollenhove. Tussen Marknesse en Kraggenburg (en omgekeerd) wordt een pendelbus ingezet. De volgende haltes worden door de pendelbus bediend:

 • Marknesse busstation
 • Breestraat
 • Leemringweg
 • Mammouthweg
 • Picknickplaats
 • De Voorst
 • Kraggenburg bushalte

De volgende haltes komen de gehele periode te vervallen:

 • Paardenweg
 • Voorstersluis
 • Voorsterweg
 • Repelweg

Voor de exacte haltetijden van de pendelbus verwijzen wij u naar www.ovregioijsselmond.nl.

Openbaarvervoer fase 1 en 2

Meer informatie
Heeft u een vraag over de bovenstaande informatie? Neem dan contact op met de afdeling infrastructuur via telefoonnummer 0320 – 265 566 of stuur een e-mail naar werkaandeweg@flevoland.nl. Of meldt u aan voor onze SMS-waarschuwingsdienst om op de hoogte te blijven over dit project.

Heeft u vragen of opmerkingen?

Voor vragen kunt u contact opnemen met de afdeling infrastructuur van de provincie Flevoland via de telefoonnummer 0320 - 265 566 of via e-mail werkaandeweg@flevoland.nl.

Wilt u op de hoogte blijven van de laatste werkzaamheden in de provincie Flevoland?

Bekijk dan snel onze overzichtspagina met alle meldingen en werkzaamheden.

Bekijk alle meldingen