Nieuws

Extra drukte op Bataviastrand verwacht

We verwachten veel bezoekers op Bataviastrand de komende dagen.

Parkeren
De provincie zet daarom van vrijdag tot en met zondag verkeersregelaars in op de parkeerplaats dichtbij het Bataviastrand. Wij vragen de strandbezoekers om de aanwijzingen van de verkeersregelaars op te volgen. En de toegang tot het strand vrij te houden voor de hulpdiensten. Automobilisten kunnen hun auto ook kwijt op de parkeerplaats bij de Houtribsluizen. En vanaf daar via een trap het strand bereiken. De weg op de strekdam is een voetgangerszone. Parkeren van auto’s is niet toegestaan. Tip kom op de fiets!

Schoonhouden strand en  houd afstand
De provincie laat regelmatig de afvalbakken legen en maakt met deze drukke dagen het aanwezige sanitair vaker schoon. Vergeet geen rekening te houden met de 1,5 meter afstand!

Batavistrand

Heeft u vragen?
Neem dan contact op met afdeling infrastructuur via telefoonnummer 0320 –  265 566. U kunt ook een e-mail sturen naar werkaandeweg@flevoland.nl.

Heeft u vragen of opmerkingen?

Voor vragen kunt u contact opnemen met de afdeling infrastructuur van de provincie Flevoland via de telefoonnummer 0320 - 265 566 of via e-mail werkaandeweg@flevoland.nl.

Wilt u op de hoogte blijven van de laatste werkzaamheden in de provincie Flevoland?

Bekijk dan snel onze overzichtspagina met alle meldingen en werkzaamheden.

Bekijk alle meldingen