Nieuws

Fietspad langs de N309 Dronterweg per direct dicht voor fietsers

Tijdens de voorbereidende werkzaamheden aan het fietspad langs de Dronterweg is de betonverharding beschadigd. Daarom is besloten het fietspad niet volgens planning op dinsdag 28 april, maar met per direct af te sluiten. De afsluiting duurt tot en met volgende week vrijdag 1 mei.

Omleidingsroute (brom)fietsers
Tijdens de afsluiting moeten (brom)fietsers gebruik maken van de omleidingsroute via de Lisdoddeweg, fietspad Swifterweg/Biddingweg, Wisentweg en het fietspad Swifterringweg
óf de omleidingsroute via de fietspaden langs de Larserringweg en de Rietweg. Bekijk hier de omleidingskaart.

Werkzaamheden
Het fietspad langs de Dronterweg is eind 2019 vernieuwd. Door vernieling tijdens de uitvoering van de werkzaamheden staan er over een lengte van 250 meter fiets- en voetstapsporen. De aannemer gaat dit herstellen. Tegelijkertijd worden op het gedeelte tussen de Swifterringweg en de Lisdoddeweg witte lijnen (wegmarkering) en glasbollen* aangebracht en werkt de aannemer de bermen af.

*Glasbollen zijn reflecterende bollen die in de weg zitten en de lijnen van de weg goed weergeven in het donker.

Meer informatie
Heeft u een vraag over de bovenstaande informatie? Neem dan contact op met de afdeling infrastructuur via telefoonnummer 0320 – 265 566 of stuur een e-mail naar werkaandeweg@flevoland.nl. Of houd onze website in de gaten voor meldingen over provinciale werkzaamheden, actuele omleidingen en nieuws over infrastructurele projecten. Ook kunt u zich aanmelden voor onze SMS-waarschuwingsdienst. Hiermee wordt u op de hoogte gehouden van alle werkzaamheden en calamiteiten op de door u geselecteerde provinciale wegen.

Heeft u vragen of opmerkingen?

Voor vragen kunt u contact opnemen met de afdeling infrastructuur van de provincie Flevoland via de telefoonnummer 0320 - 265 566 of via e-mail werkaandeweg@flevoland.nl.

Wilt u op de hoogte blijven van de laatste werkzaamheden in de provincie Flevoland?

Bekijk dan snel onze overzichtspagina met alle meldingen en werkzaamheden.

Bekijk alle meldingen