Nieuws

Friese Sluis (Lemmer)

Van maandag 4 oktober 07.00 uur tot en met vrijdag 12 november 18.00 uur 2021 gaan we aan het werk bij de Friese Sluis (Lemmer). Tijdens de werkzaamheden is de sluis dicht voor de scheepvaart behalve van vrijdagavond 18.00 uur tot en met zondagavond 22.00 uur.

Friesesluis bij Lemmer

Reisinformatie scheepvaart
Tijdens de werkzaamheden aan de Friese Sluis heeft het scheepsvaartverkeer te maken met volledige afsluiting van de sluis. Dit geldt alleen op doordeweekse dagen, van maandag 07.00 uur tot en met vrijdag 18.00 uur. In het weekend is doorvaart mogelijk.

Werkzaamheden
De werkzaamheden aan de Friese Sluis  zijn onderdeel van het provinciale project ‘Groot Onderhoud Bruggen en Sluizen’, waarin alle beweegbare bruggen en sluizen op 16 locaties in Flevoland worden opgeknapt. Vorig jaar tijdens de werkzaamheden aan de Friese Sluis is er betonschade in de sluiskolk ontdekt. Een deel daarvan is destijds gerepareerd. Vanwege de planning was niet mogelijk om alles in een keer te repareren. De overige werkzaamheden worden vanaf maandag 4 oktober 2021 aangepakt.

Meer informatie
Heeft u een vraag over de bovenstaande informatie? Neem dan contact op met de afdeling infrastructuur via 0320 – 265 566 of stuur een e-mail naar werkenaandeweg@flevoland.nl. Of meld u aan voor onze SMS-waarschuwingsdienst om op de hoogte te blijven over deze werkzaamheden.

Heeft u vragen of opmerkingen?

Voor vragen kunt u contact opnemen met de afdeling infrastructuur van de provincie Flevoland via de telefoonnummer 0320 - 265 566 of via e-mail werkaandeweg@flevoland.nl.

Wilt u op de hoogte blijven van de laatste werkzaamheden in de provincie Flevoland?

Bekijk dan snel onze overzichtspagina met alle meldingen en werkzaamheden.

Bekijk alle meldingen