Nieuws

Gemaalweg bij de Friese Sluis gestremd in het weekend van 21/23 oktober

In verband met asfalteringswerkzaamheden op de Gemaalweg, ter hoogte van de Friese Sluis en op de kruising Gemaalweg-Sluisweg- Lemsterpad is de Gemaalweg een weekend lang gestremd voor alle verkeer (auto’s, fietsers en voetgangers). De werkzaamheden vinden plaats van vrijdag 21 oktober 20:00 uur tot zondagavond 23 oktober 20:00 uur.

Werkzaamheden

De asfalteringswerkzaamheden bij de brug over de Friese Sluis zijn nodig, omdat na de renovatie van de brug in het najaar van 2020, de delen van de weg die direct aansluiten op de brug dichtgemaakt zijn met klinkers. Dit was nodig om de grond eerst in te laten klinken voordat asfalteren goed mogelijk zou zijn.

Omdat de gemeente De Fryske Marren het kruispunt Gemaalweg-Sluisweg-Lemsterpad ook nog moest asfalteren hebben provincie en gemeente besloten deze twee asfalteringsprojecten te combineren. Voordeel hiervan is dat er maar één keer een stremming voor het verkeer nodig is.

De omleidingsroute loopt via het Lemsterpad, de Hopweg en de Ruttenseweg. Het verkeer op de Sluisweg en het Lemsterpad wordt via rijplaten langs de werkzaamheden geleid.

Kaartje met omleidingsroute

Heeft u vragen of opmerkingen?

Voor vragen kunt u contact opnemen met de afdeling infrastructuur van de provincie Flevoland via de telefoonnummer 0320 - 265 566 of via e-mail werkaandeweg@flevoland.nl.

Wilt u op de hoogte blijven van de laatste werkzaamheden in de provincie Flevoland?

Bekijk dan snel onze overzichtspagina met alle meldingen en werkzaamheden.

Bekijk alle meldingen