Code geel: Woensdagmiddag zware windstoten in het Waddengebied   Lees meer

Nieuws

Groot onderhoud N302 Larserweg gereed

Met veel plezier melden we u dat het groot onderhoud aan de N302 Larserweg afgelopen week zo goed als afgerond is.

De komende jaren kunt u weer vlot en veilig van de Larserweg gebruik maken. De afgelopen weken is meer dan 15 kilometer asfalt vervangen, zijn nieuwe lussen in de weg voor de verkeerslichten aangebracht en ook staat er nieuwe belijning op de weg. Provincie Flevoland wil graag bedanken:

  • Alle weggebruikers voor het getoonde begrip: wegwerkzaamheden brengen nu eenmaal overlast in de vorm van vertraging en omleidingsroutes met zich mee;
  • De bedrijven die aanpassingen hebben moeten doen in hun bedrijfsvoering zodat er ruimte en tijd was om de werkzaamheden veilig uit te voeren – zoals de OV-bedrijven en de bedrijven aan het Larserplein;
  • Alle asfaltfrezers, -slijpers, -zagers, -verwerkers, -reinigers, betonwerkers, stratenmakers, grondwerkers, vrachtwagenchauffeurs, kraan- en walsmachinisten, elektriciens, programmeurs, verkeersborden- en verkeersmaatregelenmonteurs, wegmarkeerders, uitvoerders, werkvoorbereiders, kwaliteitscontroleurs en alle anderen voor het uitstellen of opofferen van hun vakantie zodat in korte tijd en met relatief beperkte overlast dit werk uitgevoerd kon worden.

Op onderstaande foto ziet u vier asfaltploegen aan het werk, waarbij een ploeg bestaat uit meerdere vrachtwagens (voor de aanvoer van het asfalt), een asfaltspreidmachine (voor het aanbrengen van het asfalt) en een aantal walsen (die voor de juiste verdichting van het asfalt zorgen).

Wegwerkzaamheden Larserweg

Planning afrondende werkzaamheden en omleidingsroutes
De komende weken vinden er nog afrondende werkzaamheden plaats. Deze hebben geen afsluitingen meer tot gevolg. In de week van 9 tot en met 14 september 2019 wordt tot slot de Eendenweg (tussen het Larserpad en de Larserweg) nog opgeknapt. Deze werkzaamheden vinden plaats in de avond- en nachtelijke uren om de overlast te minimaliseren. Verkeer van en naar de Eendenweg rijdt om; doorgaand verkeer op de Larserweg ondervindt geen hinder van de werkzaamheden.

Meer informatie
Heeft u een vraag over de bovenstaande informatie? Neem dan contact op met de afdeling infrastructuur via telefoonnummer 0320 – 265 566 of stuur een e-mail naar werkaandeweg@flevoland.nl. Of meld u aan voor onze SMS-waarschuwingsdienst om op de hoogte te blijven over dit project.

Heeft u vragen of opmerkingen?

Voor vragen kunt u contact opnemen met de afdeling infrastructuur van de provincie Flevoland via de telefoonnummer 0320 - 265 566 of via e-mail werkaandeweg@flevoland.nl.

Wilt u op de hoogte blijven van de laatste werkzaamheden in de provincie Flevoland?

Bekijk dan snel onze overzichtspagina met alle meldingen en werkzaamheden.

Bekijk alle meldingen