Nieuws

Grote Trap tijdelijk afgesloten voor fietsers

Van dinsdag 16 juni tot en met vrijdag 19 juni 2020 is het fietspad ‘de Grote Trap’ dicht voor gebruikers.

Afsluiting
Het gaat om het fietspad ten noorden van de Vogelweg, tussen de Ibisweg en de Vogelweg. De afsluiting is nodig zodat er afrondende werkzaamheden uitgevoerd kunnen worden in dat gebied. Het betonnen fietspad wordt onder andere herstelt.

Reisinformatie fietsers
Fietsers die van de Ibisweg naar de Vogelweg willen, of omgekeerd, kunnen gebruik maken van de parallel gelegen Dodaarsweg of Wulpweg. Het fietspad van ‘de Grote Trap’ ten zuiden van de Vogelweg, tussen de Vogelweg en Schollevaarweg, is wél geopend.

Natuurgebied De Grote Trap

Natuurstrook ‘De Grote Trap’
Natuurstrook ‘De Grote Trap’ is een gezamenlijk project van provincie Flevoland, Waterschap Zuiderzeeland en Het Flevo-Landschap. Het is een fietspad van acht kilometer lang over een natuurstrook tussen de A6 bij Almere en het Horsterwold bij Zeewolde. Na twee jaar werkzaamheden is het in oktober 2019 geopend voor bezoekers.

Meer informatie
Heeft u een vraag over de bovenstaande informatie? Neem dan contact op met de afdeling infrastructuur via telefoonnummer 0320 – 265 566 of stuur een e-mail naar werkaandeweg@flevoland.nl. Of meld u aan voor onze SMS-waarschuwingsdienst om op de hoogte te blijven over dit project. Of bezoek de website van Flevo-Landschap.

Heeft u vragen of opmerkingen?

Voor vragen kunt u contact opnemen met de afdeling infrastructuur van de provincie Flevoland via de telefoonnummer 0320 - 265 566 of via e-mail werkaandeweg@flevoland.nl.

Wilt u op de hoogte blijven van de laatste werkzaamheden in de provincie Flevoland?

Bekijk dan snel onze overzichtspagina met alle meldingen en werkzaamheden.

Bekijk alle meldingen