Nieuws

Heeft u iets gezien? Afval gedumpt bij de Biddingweg N710

Op dinsdag 2 juni jl. heeft een toezichthouder een berg afval aangetroffen in Dronten bij de Biddingweg. Op het stuk wat aansluit op het onverharde pad richting de loswal vlakbij de Hogevaart. Afval dumpen op deze plek is niet de bedoeling en slecht voor het milieu! De provincie komt dan ook graag in contact met mensen die iets gezien hebben, voorwerpen herkennen of andere informatie kunnen geven.

Afval
Tussen het afval zat een aantal bijzondere voorwerpen waaronder een klauwhamer waarop de voor- en achternaam van de huidige of voormalige eigenaar staat. Verder een aantal potten muurverf met een opvallende kleur geel. Deze zijn recent gekocht bij de Praxis in Dronten. Daarnaast bevond zich tussen het afval een paar blauw met wit Adidas schoenen, maat 46 welke voor een bal sport gebruikt zijn, een zwarte gereedschapskoffer met daarin allerlei bouten, moeren, etc., meerdere boodschappentassen van de Action, twee zwarte plastic krukjes en een roze plastic krat met diverse blikken verf. Uit de samenstelling van het afval lijkt het alsof iemand zijn schuur heeft opgeruimd maar niet de moeite heeft willen nemen om het afval naar een afvalinzamelpunt te brengen.

 

Heeft u informatie?
Heeft u iets gezien bij de Biddingweg op tweede pinksterdag of dinsdag 2 juni jl, herkent u voorwerpen en weet u van wie ze zijn of heeft u andere informatie? Neem dan contact met ons op via secretariaatinfra@flevoland.nl. De eigenaar van deze materialen wordt verzocht zich zo snel mogelijk te melden bij de provincie Flevoland op nummer 0320 – 265 566. U kunt vragen naar de buitengewoon opsporingsambtenaar. U kunt ook contact opnemen met de politie via tel. 0800 – 70 00 of meld anoniem via www.meldmisdaadanoniem.nl.

Heeft u vragen of opmerkingen?

Voor vragen kunt u contact opnemen met de afdeling infrastructuur van de provincie Flevoland via de telefoonnummer 0320 - 265 566 of via e-mail werkaandeweg@flevoland.nl.

Wilt u op de hoogte blijven van de laatste werkzaamheden in de provincie Flevoland?

Bekijk dan snel onze overzichtspagina met alle meldingen en werkzaamheden.

Bekijk alle meldingen