Nieuws

Hinder op Repelweg en Kraggenburgerweg door verplaatsing waterleiding

Vitens werkt de komende tijd aan het plaatsen van waterleidingen bij de Voorstersluis. Tijdens het boren van de nieuwe leiding is er op de Repelweg en de Kraggenburgerweg van 17 februari tot en met 8 mei 2020 enige verkeershinder.

auto werkverkeer

Het boren van de nieuwe waterleiding gebeurt in verschillende fases, met daarbij verschillende verkeersmaatregelen. Deze worden ter plekke met borden aangegeven en zo nodig worden er verkeersregelaars ingezet. Verkeersmaatregelen worden aan het einde van elke werkdag verwijderd en de geplaatste borden worden omgedraaid. De werkzaamheden starten in de gehele periode pas na 09.00 uur, als de ochtendspits voorbij is.

Groot Onderhoud Bruggen en Sluizen
De huidige waterleidingen lopen onder de sluis door. Nadat het boren van de nieuwe waterleiding gereed is, worden deze verwijderd. De werkzaamheden gebeuren in het kader van het programma ‘Groot Onderhoud Bruggen en Sluizen’ van de provincie Flevoland. De provincie werkt momenteel aan de renovatie van alle beweegbare bruggen en sluizen. Het gaat onder meer om het renoveren of vervangen van sluisdeuren, brugvallen en steigers, maar ook om het vernieuwen van de elektronische installaties.

Werkzaamheden zijn klaar
De verplaatsing van de waterleidingen bij de Voorstersluis door Vitens wordt vrijdag 10 april afgerond. De verkeershinder op de Repelweg en de Kraggenburgerweg komen daarmee tot een eind. Het werk is eerder klaar dan verwacht, de einddadtum stond oorspronkelijk op 8 mei 2020.

Meer informatie
Heeft u een vraag over de bovenstaande informatie? Neem dan contact op met de afdeling infrastructuur via telefoonnummer 0320 – 265 566 of stuur een e-mail naar werkaandeweg@flevoland.nl. U kunt zich ook aanmelden voor onze SMS-waarschuwingsdienst om op de hoogte te blijven over alle werkzaamheden en calamiteiten op de Repelweg/ Kraggenburgerweg (en andere geselecteerde provinciale wegen).

 

Pagina update donderdag 9 april 2020

Heeft u vragen of opmerkingen?

Voor vragen kunt u contact opnemen met de afdeling infrastructuur van de provincie Flevoland via de telefoonnummer 0320 - 265 566 of via e-mail werkaandeweg@flevoland.nl.

Wilt u op de hoogte blijven van de laatste werkzaamheden in de provincie Flevoland?

Bekijk dan snel onze overzichtspagina met alle meldingen en werkzaamheden.

Bekijk alle meldingen