Code geel: Woensdagmiddag zware windstoten in het Waddengebied   Lees meer

Nieuws

Informatiebijeenkomst renovatiewerkzaamheden Urkersluis

Op maandag 13 januari 2020 om 19.00 uur  is er in het gemeentehuis van Urk (Singel 9, 8321 GT Urk) een informatiebijeenkomst over de renovatiewerkzaamheden aan de Urkersluis en de brug over de sluis (Domineesweg/Sluisweg). De avond wordt georganiseerd door de aannemerscombinatie Croonwolter & dros-Hollandia Services en Provincie Flevoland.

Urkersluis bij Urk

Planning
De renovatiewerkzaamheden aan de sluis en de brug starten maandag 17 februari 2020 en worden naar verwachting afgerond op 17 april 2020. Tijdens de werkzaamheden zijn de brug en de sluis gestremd. De werkzaamheden aan de Urkersluis zijn onderdeel van het provinciale programma ‘Groot Onderhoud Bruggen en Sluizen‘, waarin alle beweegbare bruggen en sluizen in de provincie Flevoland worden gerenoveerd.

Informatiebijeenkomst
Tijdens de informatiebijeenkomst op maandag 13 januari  2020 wordt toegelicht hoe de bereikbaarheid tijdens de werkzaamheden is geregeld en welke omleidingen er gepland staan. Ook vertellen wij meer over de werkzaamheden aan de Arie de Witbrug en de Zwolsebrug die eind 2020 en begin 2021 op de planning staan. Er is een vastprogramma, om 19.15 uur start de presentatie, hierna is er gelegenheid om vragen te stellen en om in gesprek te aan met de aannemer en de provincie.

Meer informatie
Heeft u een vraag over de bovenstaande informatie? Neem dan contact op met de afdeling infrastructuur via telefoonnummer 0320 – 265 566 of stuur een e-mail naar werkaandeweg@flevoland.nl. Of meld u aan voor onze SMS-waarschuwingsdienst om op de hoogte te blijven over dit project.

Heeft u vragen of opmerkingen?

Voor vragen kunt u contact opnemen met de afdeling infrastructuur van de provincie Flevoland via de telefoonnummer 0320 - 265 566 of via e-mail werkaandeweg@flevoland.nl.

Wilt u op de hoogte blijven van de laatste werkzaamheden in de provincie Flevoland?

Bekijk dan snel onze overzichtspagina met alle meldingen en werkzaamheden.

Bekijk alle meldingen