Nieuws

Informatiecentrum Verbreding Hogering Almere gesloten

Informatiecentrum Katernstraat 8 Almere

Update 4 juni 2020

Hoewel er sinds kort sprake is van een versoepeling van een aantal landelijke richtlijnen van RIVM, rijksoverheid en veiligheidsregio’s rondom het coronavirus, blijft de richtlijn om zoveel mogelijk thuis te blijven werken van kracht. Dit betekent dat de provincie Flevoland aan haar medewerkers heeft gevraagd om zoveel mogelijk thuis te werken. Ook ons bestuur werkt vanuit huis. Het Provinciehuis is in ieder geval dicht tot 1 september 2020. Ook het informatiecentrum aan de Katernstraat 8 in Almere is tot deze tijd dicht.

Dienstverlening

Ondanks dat wij zo veel mogelijk thuiswerken, zijn wij er op gericht onze dienstverlening zo optimaal mogelijk te houden. Omdat het een unieke situatie is, kan het zijn dat zaken anders lopen dan dat u van ons gewend bent. Wij vragen hiervoor uw begrip. We hebben goed in beeld wat nodig is om de continuïteit van bestuur en bedrijfsvoering zeker te stellen. Die komt niet in het gedrang. We volgen de ontwikkelingen op de voet en stellen onze richtlijnen bij als daar aanleiding toe is. Uw vragen over de verbreding van de Hogering in Almere kunt u mailen naar hogering@flevoland.nl

Afspraken en bijeenkomsten

Alle afspraken met externe partners en evenementen van de provincie Flevoland zijn geannuleerd. Heeft u hierover vragen, neemt u dan contact op met uw contactpersoon bij de provincie Flevoland.

Meer informatie

Voor overige vragen over de corona-maatregelen verwijzen wij u naar de websites van het Rijk: Nieuwe maatregelen tegen verspreiding coronavirus in Nederland, RIVM en de Veiligheidsregio Flevoland.

Heeft u vragen of opmerkingen?

Voor vragen kunt u contact opnemen met de afdeling infrastructuur van de provincie Flevoland via de telefoonnummer 0320 - 265 566 of via e-mail werkaandeweg@flevoland.nl.

Wilt u op de hoogte blijven van de laatste werkzaamheden in de provincie Flevoland?

Bekijk dan snel onze overzichtspagina met alle meldingen en werkzaamheden.

Bekijk alle meldingen