Nieuws

inloop: Repelweg (NOP)

In april en mei van dit jaar gaat provincie Flevoland groot onderhoud uitvoeren aan de N352 Repelweg. Tijdens een inloopmiddag op woensdag 30 januari worden de werkzaamheden toegelicht.

Werkzaamheden

Van 1 april tot en met 10 mei 2019 gaat de N352 Repelweg op de schop tussen de Voorstersluis en de rotonde met de Vollenhoverweg. De weg wordt verbreed en voorzien van nieuw asfalt.

Tijdens de werkzaamheden wordt de Repelweg in twee fases afgesloten voor al het wegverkeer. Dit levert overlast op voor bewoners, weggebruikers en busreizigers.

Inloopmiddag

Op woensdag 30 januari 2019 organiseert provincie Flevoland een inloopmiddag in Het ProefLab (bij het Deltawerk), Voorsterweg 34 in het Waterloopbos. De inloopmiddag vindt plaats van 17.00 tot 19.00 uur. Medewerkers van provincie zijn aanwezig om informatie te geven en vragen te beantwoorden. Er is geen vast programma.

afsluiting repelweg

Heeft u vragen of opmerkingen?

Voor vragen kunt u contact opnemen met de afdeling infrastructuur van de provincie Flevoland via de telefoonnummer 0320 - 265 566 of via e-mail werkaandeweg@flevoland.nl.

Wilt u op de hoogte blijven van de laatste werkzaamheden in de provincie Flevoland?

Bekijk dan snel onze overzichtspagina met alle meldingen en werkzaamheden.

Bekijk alle meldingen