Code geel: Woensdagmiddag zware windstoten in het Waddengebied   Lees meer

Nieuws

Inloop: Slingerweg N704 en Vogelweg N706

Op dinsdag 21 en donderdag 23 mei 2019 organiseert Provincie Flevoland twee inloopavonden, voor werkzaamheden aan de N704 Slingerweg en N706 Vogelweg.

 

Omleiding

N704 Slingerweg

Van maandag 3 juni tot en met vrijdag 26 juli voert Provincie Flevoland groot onderhoud uit aan de Slingerweg. Tijdens de werkzaamheden is de weg afgesloten tussen het Eempad en het Slingerpad (beide genoemde kruisingen blijven bereikbaar). Verkeer rijdt in deze periode om en ook bus 160 rijdt een alternatieve route. Het fietspad blijft open.

Op dinsdag 21 mei 2019, van 19.00 tot 21.00 uur, organiseert Provincie Flevoland een inloop over deze werkzaamheden. De inloop vindt plaats in Brasserie Zuiderzoet, Slingerweg 5 te Zeewolde. Medewerkers van de provincie zijn aanwezig om informatie te geven en vragen te beantwoorden. Er is geen vast programma; u kunt binnenlopen wanneer het u schikt.

 

N706 Vogelweg

Van maandag 3 juni tot en met vrijdag 19 juli werkt Provincie Flevoland aan de N706 Vogelweg, tussen de Knardijk en Larserweg. In deze periode is de weg afgesloten voor het verkeer en gelden verschillende omleidingsroutes. Het fietspad blijft open.

Op donderdag 23 mei 2019, van 19.00 tot 21.00 uur organiseert Provincie Flevoland een inloop over deze werkzaamheden. De inloop vindt plaats in restaurant Flantuas, Emoeweg 4 te Lelystad. Medewerkers van de provincie zijn aanwezig om informatie te geven en vragen te beantwoorden. Er is geen vast programma; u kunt binnenlopen wanneer het u schikt.

Heeft u vragen of opmerkingen?

Voor vragen kunt u contact opnemen met de afdeling infrastructuur van de provincie Flevoland via de telefoonnummer 0320 - 265 566 of via e-mail werkaandeweg@flevoland.nl.

Wilt u op de hoogte blijven van de laatste werkzaamheden in de provincie Flevoland?

Bekijk dan snel onze overzichtspagina met alle meldingen en werkzaamheden.

Bekijk alle meldingen