Code geel: Donderdag later in de middag en 's avonds onweersbuien in het noorden en oosten   Lees meer

Nieuws

inloop: Verbreding Hogering Almere

De komende jaren gaat de Hogering op de schop, tussen de A6 en de Contrabasweg. Er komt een extra rijstrook in beide richtingen en verkeer op de Hogering kan straks vlot doorrijden. Tijdens de inloopavond op dinsdag 26 maart aanstaande in buurtcentrum Het Boegbeeld licht Provincie Flevoland de werkzaamheden toe.

 

Impressie van de Hogering

Inloopavond

Meer weten over de toekomstige werkzaamheden van bij de Hogering? Kom dan dinsdag 26 maart naar de inloopavond in buurtcentrum Het Boegbeeld aan de Prozastraat 121. Tussen 19.00 – 21.00 uur staan medewerkers van de provincie Flevoland en aannemer Gebr. Van der Lee voor je klaar om al je vragen over de verbreding van de Hogering, het ontwerp en de planning te beantwoorden. Er is geen vast programma, dus je kunt op ieder gewenst moment binnenlopen in Het Boegbeeld.

Weet je al zeker dat je komt? Laat het ons weten via hogering@flevoland.nl. Dan zetten wij de koffie alvast klaar.

Werkzaamheden

Kruisingen bij de Herman Gorterweg en Hollandsedreef gaan er anders uit zien. Deze kruisingen komen verdiept te liggen. Het doorgaande verkeer kan dus straks vlot en veilig doorrijden. Daarnaast worden langs een deel van de weg parallelbanen aangelegd voor het verkeer dat de wijken in en uit wil. Zo wordt teveel in- en uitvoegend verkeer voorkomen en verbetert de verkeersveiligheid.

 

Planning

2019: Ontwerp gereed en start werkzaamheden zuidelijk deel (kruising Neonweg – Herman Gorterweg)

2020: Start werkzaamheden noordelijk deel (kruising Botterweg – Hollandsedreef)

2019-2020: Aanleg hoofdrijbanen, parallelbanen, aansluitingen op zijwegen en geluidsscherm.

Eind 2021: Nieuwe Hogering in gebruik.

 

Heeft u vragen of opmerkingen?

Voor vragen kunt u contact opnemen met de afdeling infrastructuur van de provincie Flevoland via de telefoonnummer 0320 - 265 566 of via e-mail werkaandeweg@flevoland.nl.

Wilt u op de hoogte blijven van de laatste werkzaamheden in de provincie Flevoland?

Bekijk dan snel onze overzichtspagina met alle meldingen en werkzaamheden.

Bekijk alle meldingen