Code geel: Donderdagmiddag -en avond onweersbuien in het noorden en oosten   Lees meer

Nieuws

Inloop werkzaamheden N309 Dronterweg

In het najaar van 2020 gaat de N306 Harderdijk op de schop. Op dinsdag 3 december 2019 organiseert Provincie Flevoland een inloopavond bij Mechanisch Erfgoed Centrum in Dronten over de werkzaamheden.

Dronterweg

Werkzaamheden
De N309 Dronterweg is toe aan onderhoud. Er worden verschillende werkzaamheden uitgevoerd waaronder het aanleggen van een rotonde op de kruising met de Swifterringweg, het aanleggen van twee fietsoversteken en het plaatsen van ribbelstroken en glasbollen.

Planning
De werkzaamheden worden naar verwachting uitgevoerd in september en oktober 2020 en duren zes tot acht weken.

Inloop
Provincie Flevoland organiseert op dinsdag 3 december 2019 een inloopavond over dit project. Medewerkers van de provincie zijn aanwezig om informatie te geven en vragen te beantwoorden. Er is geen vast programma. De inloop vindt plaats van 17.00 tot 19.00 uur bij Mechanisch Erfgoed Centrum, Dronterweg 29. U bent van harte welkom!

Meer informatie
Heeft u een vraag over de bovenstaande informatie? Neem dan contact op met de afdeling infrastructuur via telefoonnummer 0320 – 265 566 of stuur een e-mail naar werkaandeweg@flevoland.nl. Of meld u aan voor onze SMS-waarschuwingsdienst om op de hoogte te blijven over de wegwerkzaamheden en eventuele calamiteiten op de Dronterweg.

Heeft u vragen of opmerkingen?

Voor vragen kunt u contact opnemen met de afdeling infrastructuur van de provincie Flevoland via de telefoonnummer 0320 - 265 566 of via e-mail werkaandeweg@flevoland.nl.

Wilt u op de hoogte blijven van de laatste werkzaamheden in de provincie Flevoland?

Bekijk dan snel onze overzichtspagina met alle meldingen en werkzaamheden.

Bekijk alle meldingen