Nieuws

inloop: Zuidwesterringweg (NOP)

In de maanden mei, juni en juli gaat de Zuidwesterringweg in vier fases dicht voor onderhoud. Dit levert hinder op voor bewoners en verkeer. Provincie Flevoland licht de werkzaamheden toe tijdens een inloop op dinsdag 19 februari aanstaande.

 

Werkzaamheden

De Zuidwesterringweg is toe aan groot onderhoud. De weg wordt verbreed naar 7,30 meter en voorzien van nieuw asfalt. De kruising met de Staartweg krijgt een veiligere inrichting en ook de kruising met de Karel Doormanweg wordt vernieuwd. Het traject dat onder handen wordt genomen loopt van de kruising met de Staartweg tot en met de brug over de A6.

Planning

De werkzaamheden worden in vier fases uitgevoerd. In iedere fase wordt een deel van het traject afgesloten. Voor het verkeer gelden omleidingsroutes. Ook (brom)fietsers zullen tijdens een aantal fases moeten omrijden.

Inloop

Op dinsdag 19 februari aanstaande organiseert Provincie Flevoland een inloopmiddag in De Goede Aanloop, St Hubertusplaats 8 te Tollebeek. Tussen 17.00 en 19.00 uur zijn medewerkers van de provincie aanwezig om toelichting te geven op de werkzaamheden. Er is geen vast programma.

Heeft u vragen of opmerkingen?

Voor vragen kunt u contact opnemen met de afdeling infrastructuur van de provincie Flevoland via de telefoonnummer 0320 - 265 566 of via e-mail werkaandeweg@flevoland.nl.

Wilt u op de hoogte blijven van de laatste werkzaamheden in de provincie Flevoland?

Bekijk dan snel onze overzichtspagina met alle meldingen en werkzaamheden.

Bekijk alle meldingen