Nieuws

Inloopbijeenkomst aansluiting 9 A6 en Anthony Fokkerweg

In februari 2020 starten de werkzaamheden voor de aanleg van de Anthony Fokkerweg en een nieuwe aansluiting op de A6. De nieuwe aansluiting zorgt voor een betere verdeling van het verkeer en vermindert daarmee de verkeersdruk bij aansluiting 10 Lelystad Centrum. Daarnaast verbetert de aanleg van deze aansluiting de bereikbaarheid van de bedrijfsterreinen en Lelystad Airport. Bouwbedrijf Heijmans voert de werkzaamheden uit in opdracht van Provincie Flevoland.

Inloop
Op woensdag 29 januari 2020 bent u tussen 17.00 en 20.30 uur van harte welkom bij de inloopbijeenkomst bij Boerkkok aan de Meerkoetenweg 9 in Lelystad. Tijdens de inloop zijn medewerkers van de provincie en bouwbedrijf Heijmans aanwezig om informatie te geven over de werkzaamheden en vragen te beantwoorden. Daarnaast vertellen medewerkers van Rijkswaterstaat meer over de verbreding van de A6. Er is geen vast programma; u kunt binnenlopen wanneer het u schikt.

We gaan van start
In februari starten de eerste voorbereidende werkzaamheden langs de A6. In een korte periode (half april tot half juni) zal er extra reistijd ontstaan op de A6 om het viaduct te bouwen. In deze periode worden de vier rijstroken naar één kant gebracht en geldt er een snelheidsbeperking van 70 km/uur. Later dit jaar vinden de werkzaamheden bij de Talingweg en Meerkoetenweg plaats. Begin 2021 zijn de werkzaamheden gereed.

Luchtfoto Anthony Fokkerweg deel 1 en 2

Meer informatie
Heeft u een vraag over de bovenstaande informatie? Neem dan contact op met de afdeling infrastructuur via telefoonnummer 0320 – 265 566 of stuur een e-mail naar werkaandeweg@flevoland.nl. Of meld u aan voor onze SMS-waarschuwingsdienst om op de hoogte te blijven over onze projecten.

Heeft u vragen of opmerkingen?

Voor vragen kunt u contact opnemen met de afdeling infrastructuur van de provincie Flevoland via de telefoonnummer 0320 - 265 566 of via e-mail werkaandeweg@flevoland.nl.

Wilt u op de hoogte blijven van de laatste werkzaamheden in de provincie Flevoland?

Bekijk dan snel onze overzichtspagina met alle meldingen en werkzaamheden.

Bekijk alle meldingen