Code geel: Woensdagmiddag zware windstoten in het Waddengebied   Lees meer

Nieuws

Inloopavond N715 Oosterringweg

In het nieuwe jaar (2022) start Provincie Flevoland met de werkzaamheden aan de Oosterringweg tussen Kuinderweg en Marknesserweg. Op donderdag 7 oktober 2021 organiseert Provincie Flevoland van 17.00 tot 19.00 uur een inloop over deze werkzaamheden in de Orchideeën Hoeve.

Tijdens de inloopavond zijn medewerkers van de provincie aanwezig om uitleg te geven en vragen te beantwoorden. Weggebruikers en omwonende zijn van harte welkom. Er is geen vast programma.

Controle op coronatoegangsbewijs in horeca
In de horeca is een coronatoegangsbewijs nodig. Bezoekers vanaf 13 jaar worden bij binnenkomst in het restaurant gecontroleerd op een coronatoegangsbewijs. Via de overheid kunt u een coronatoegangsbewijs aanvragen als u volledig bent gevaccineerd, een geldig herstelbewijs hebt of een negatieve testuitslag van maximaal 24 uur oud hebt. U kunt de QR-code van het coronatoegangsbewijs zowel op papier als digitaal (mobiel/tablet) tonen.

Planning en werkzaamheden
De N715 Oosterringweg is toe aan groot onderhoud. Dit gebeurt ongeveer elke 15 tot 20 jaar. Tijdens het onderhoud worden verschillende werkzaamheden en reconstructies uitgevoerd. Wilt u meer weten over de werkzaamheden bekijk dan de projectpagina.

Omleidingskaart Oosterringweg

Heeft u vragen of opmerkingen?

Voor vragen kunt u contact opnemen met de afdeling infrastructuur van de provincie Flevoland via de telefoonnummer 0320 - 265 566 of via e-mail werkaandeweg@flevoland.nl.

Wilt u op de hoogte blijven van de laatste werkzaamheden in de provincie Flevoland?

Bekijk dan snel onze overzichtspagina met alle meldingen en werkzaamheden.

Bekijk alle meldingen