Nieuws

Inloopavonden september 2019

In de maand september organiseert Provincie Flevoland drie inloopavonden voor wegwerkzaamheden aan de N709 Oldebroekerweg, N719 Leemringweg en N712 Espelerringweg. 

Wals

Wegwerkzaamheden N709 Oldebroekerweg
Wanneer: donderdag 5 september 2019
Waar: De Voorhof, Akkerhof 3 te Biddinghuizen
Tijd: van 17.00 – 19.00 uur

Van maandag 9 september tot en met zaterdag 26 oktober 2019 vinden de werkzaamheden plaats. Tijdens de werkzaamheden is de N709 Oldebroekerweg afgesloten tussen de rotonde met de Baan en de kruising met de Olsterweg. De rotonde met de Baan blijft open evenals de kruising met de Olsterweg. Het doorgaande verkeer tussen Biddinghuizen en Elburg rijdt in deze periode om.

omleiding Oldebroekerweg

Inloopavond N719 Leemringweg
Wanneer: dinsdag 10 september 2019
Waar: Netl, Leemringweg 19 te Kraggenburg
Tijd: van 17.00 – 19.00 uur

Planning en traject
De werkzaamheden staan gepland voor het voorjaar van 2020 en worden uitgevoerd in verschillende fases. De start van het werk is voorzien voor eind maart/ begin april. In totaal zal het werk zo’n acht tot tien weken in beslag nemen. Het traject van de werkzaamheden loopt vanaf de rotonde bij Kraggenburg (blijft open) tot de bebouwde kom van Marknesse. Alle informatie leest u terug in het infobulletin (pdf, 6,78 MB).

  • Fase 1: rotonde Kraggenburg tot De Voorst
  • Fase 2: De Voorst tot Netl
  • Fase 3: Netl tot de bebouwde kom van Marknesse

Werkzaamheden provincie Flevoland
De volgende werkzaamheden worden uitgevoerd;

  • Versleten asfalt vervangen
  • Weg verbreden
  • Weg voorzien van ribbelstroken en glasbollen voor extra veiligheid
  • Brug over de Enservaart krijgt een stevigere leuning
  • Ter hoogte van het Voorsterbos worden paddentunnels  onder de weg door geplaatst
  • Aantal zieke bomen worden gekapt

Werkzaamheden gemeente NOP
Gemeente Noordoostpolder gaat dit najaar een drukriolering aanleggen vanaf de Enservaart tot aan Kraggenburg. Tijdens de inloop lichten zij het project toe. Verschillende woningen zullen aansluiten op de drukriolering en ook Netl en camping de Voorst worden aangesloten op de drukriolering. Langs de Leemringweg komt in de berm een centrale leiding te liggen waarop diverse gemalen worden aangesloten. het afvalwater wordt door de gemalen naar het hoofdgemaal in Kraggenburg aan de Dam verpompt. De gemeente verwacht geen overlast van de werkzaamheden.

Kaart Leemringweg

Wegwerkzaamheden N712 Espelerringweg
Wanneer: dinsdag 17 september 2019
Waar: De Ducdalf, Westerrand 38 te Espel
Tijd: van 17.00 – 19.00 uur

Werkzaamheden
De Espelerringweg is toe aan groot onderhoud. Het asfalt is versleten en wordt vervangen. Tegelijkertijd wordt de weg verbreed en voorzien van ribbelstroken en glasbollen voor extra veiligheid.

Planning & traject
De werkzaamheden staan gepland voor het voorjaar van 2020 en vinden plaats tussen de Steenbanktocht en de Zuidermiddenweg. Het verkeer tussen Tollebeek en Espel rijdt tijdens de werkzaamheden om.

Omleiding kaart Espelerringweg

Tijdens de inloopavonden zijn medewerkers van de provincie zijn aanwezig om informatie te geven en vragen te beantwoorden. Er is geen vast programma voor de inloopavonden; u kunt binnenlopen wanneer het u schikt.

Meer informatie
Heeft u een vraag over de bovenstaande informatie? Neem dan contact op met de afdeling infrastructuur via telefoonnummer 0320 – 265 566 of stuur een e-mail naar werkaandeweg@flevoland.nl. Of meld u aan voor onze SMS-waarschuwingsdienst om op de hoogte te blijven over één van deze projecten.

Heeft u vragen of opmerkingen?

Voor vragen kunt u contact opnemen met de afdeling infrastructuur van de provincie Flevoland via de telefoonnummer 0320 - 265 566 of via e-mail werkaandeweg@flevoland.nl.

Wilt u op de hoogte blijven van de laatste werkzaamheden in de provincie Flevoland?

Bekijk dan snel onze overzichtspagina met alle meldingen en werkzaamheden.

Bekijk alle meldingen