Nieuws

Jaarlijks onderhoud provinciale wegen

In juli wordt er in Flevoland op verschillende plekken jaarlijks onderhoud uitgevoerd aan wegen. Bijvoorbeeld aan de Gooiseweg (N305) en Overijsselseweg (N307). Verkeer wordt zoveel mogelijk langs het werk geleid. In een enkel geval wordt het verkeer omgeleid.

Gooiseweg N305
Van donderdag 2 juli 20.00 uur tot vrijdag 3 juli 2020 05.00 uur wordt de Gooiseweg gedeeltelijk afgesloten. De in- en uitrit van het tankstation worden vernieuwd. Het verkeer wordt langs de werkzaamheden geleid.

Overijsselseweg N307
Op donderdag 2 juli 2020 wordt er tussen 19.00 uur en 24.00 uur gewerkt aan de Overijsselseweg. In verband met jaarlijks onderhoud is de rechter rijbaan bij de rotonde A6 naar de rotonde Dronterringweg (hmp 84,4 – hmp 95,8) gesloten. Op verschillende plekken wordt nieuw asfalt aangebracht. Het verkeer van Lelystad naar Dronten wordt omgeleid via borden die langs de weg staan. De rijrichting van Dronten naar Lelystad blijft open voor verkeer.

Op de hoogte blijven?
Houd dan ons Twitter-account in de gaten en/ of abonneer je op onze gratis SMS-waarschuwingsdienst om op de hoogte te blijven over onze deze wegwerkzaamheden.

Heeft u vragen?
Neem dan contact op met afdeling infrastructuur via telefoonnummer 0320 –  265 566. U kunt ook een e-mail sturen naar werkaandeweg@flevoland.nl.

auto werkverkeer

Heeft u vragen of opmerkingen?

Voor vragen kunt u contact opnemen met de afdeling infrastructuur van de provincie Flevoland via de telefoonnummer 0320 - 265 566 of via e-mail werkaandeweg@flevoland.nl.

Wilt u op de hoogte blijven van de laatste werkzaamheden in de provincie Flevoland?

Bekijk dan snel onze overzichtspagina met alle meldingen en werkzaamheden.

Bekijk alle meldingen