Nieuws

N707 Knardijk richting Zeewolde een dag langer dicht

Wegens slechte weersomstandigheden komende dagen duren de werkzaamheden aan de toerit en afrit van de N707 Knardijk een dag langer. Doordat er veel regen wordt verwacht, kan een deel van het asfalt en de markering niet volgens planning worden aangebracht, maar pas op het moment dat er geen buien zijn. De werkzaamheden duren daarom uiterlijk tot dinsdagochtend 20 september 06.00 uur.

Omleiding van en naar Zeewolde

Het verkeer van en naar Zeewolde kan gebruik blijven maken van de reeds aanwezige omleidingsroute via de N302 en de N305 (Gooiseweg). Ook doorgaand verkeer tussen Biddinghuizen en Zeewolde blijft gebruik maken van deze omleidingsroute.

Werkzaamheden N306 richting Biddinghuizen

De werkzaamheden aan de toerit en afrit van de N306 Harderdijk (zijde Biddinghuizen) ondervinden geen vertraging door deze vertragingen starten zoals gecommuniceerd op maandag 19 september 06.00 uur tot en met vrijdag 23 september 19.00 uur. De op- en afritten naar de N306 zijn dan afgesloten.

Al het verkeer wordt omgeleid. De woningen, restaurants en de andere bedrijven in de Harderhaven en villapark zijn in deze periode bereikbaar via de omleidingsroute die loopt via de Karekietweg.

SMS-dienst

Wilt u weten wat er gebeurt op de weg of waar er gewerkt wordt? Meld u dan aan voor onze SMS-dienst via Flevowegen.nl. 

Heeft u vragen of opmerkingen?

Voor vragen kunt u contact opnemen met de afdeling infrastructuur van de provincie Flevoland via de telefoonnummer 0320 - 265 566 of via e-mail werkaandeweg@flevoland.nl.

Wilt u op de hoogte blijven van de laatste werkzaamheden in de provincie Flevoland?

Bekijk dan snel onze overzichtspagina met alle meldingen en werkzaamheden.

Bekijk alle meldingen