Nieuws

Nachtafsluiting N702 Hogering 6 april

nachtafsluiting Hogering 6 april

Nachtafsluiting Hogering 6 op 7 april
Van dinsdag 6 april om 20:00 uur tot woensdag 7 april 06:00 uur is de Hogering in beide richtingen tussen de A6 en de Contrabasweg afgesloten voor verkeer. In deze nacht ronden wij de werkzaamheden aan de bypass af en wordt het verkeer via borden omgeleid.
Na deze nachtafsluiting kan het doorgaande verkeer op de Hogering langs het werkterrein rijden.

Openstelling Hollandsedreef
Vanaf 17 april worden ook de Hollandsedreef en de Botterweg (Pampusdreef) aangesloten op de bypass. Dat betekent dat vanaf die datum het verkeer komend vanaf de Hollandsedreef weer de Hogering op kan rijden (en omgekeerd). Ook kan het verkeer weer oversteken naar de Botterweg (Pampusdreef).

BouwApp
Meer informatie over de werkzaamheden voor de verbreding van de Hogering in Almere is te vinden in de BouwApp: https://debouw.app/projects/hogering-almere/updates. De app gratis downloaden via de App Store of de Google Play Store en via de zoekbalk het project ‘Hogering Almere’ toevoegen. Via de app kan ook
rechtstreeks contact worden opgenomen met het projectteam.

Heeft u vragen of opmerkingen?

Voor vragen kunt u contact opnemen met de afdeling infrastructuur van de provincie Flevoland via de telefoonnummer 0320 - 265 566 of via e-mail werkaandeweg@flevoland.nl.

Wilt u op de hoogte blijven van de laatste werkzaamheden in de provincie Flevoland?

Bekijk dan snel onze overzichtspagina met alle meldingen en werkzaamheden.

Bekijk alle meldingen