Code geel: Vanaf woensdag aanhoudende hitte   Lees meer

Nieuws

Onderhoud brug Hannie Schaftweg N717 – Urkervaart/Urkerweg

Van maandag 21 juni tot en met vrijdag 16 juli vindt er groot onderhoud plaats aan de brug Hannie Schaftweg N717 over de Urkerweg en Urkervaart. Doorgaand wegverkeer moet rekening houden met lichte hinder.

Reisinformatie wegverkeer
Weggebruikers krijgen te maken met hinder door vertraging, doordat er tijdens de werkzaamheden één rijstrook wordt afgesloten op zowel de Urkerweg als de Hannie Schaftweg. Het verkeer wordt daar geregeld met verkeerslichten. (Brom)fietsers kunnen zowel het fietspad langs de Hannie Schaftweg als de Urkerweg blijven gebruiken. Wel moeten zij rekening houden met enige lichte hinder doordat er één rijstrook beschikbaar is (Hannie Schaftweg) of dat zij via een bypass langs het werk worden geleid (Urkerweg).

Werkzaamheden
Tijdens het onderhoud van de brug voert Provincie Flevoland verschillende werkzaamheden uit:

  • Reparatie van de betonschades aan de zijkanten van de brugranden en vervanging van de betoncoating op de gerepareerde delen.
  • Controle, reparatie en waar nodig vervanging van de constructie van de geleiderail (vangrail).
  • Reparatie, ontroesten en schilderen van de bestaande brugleuningen.
  • Vervanging van de rubbers in de voegovergangen.

Meer informatie
Neem dan contact op met afdeling infrastructuur via telefoonnummer 0320 –  265 566. U kunt ook een e-mail sturen naar werkaandeweg@flevoland.nl. Daarnaast kunt u zich aanmelden voor onze SMS-waarschuwingsdienst om op de hoogte te blijven over één van onze projecten.

Heeft u vragen of opmerkingen?

Voor vragen kunt u contact opnemen met de afdeling infrastructuur van de provincie Flevoland via de telefoonnummer 0320 - 265 566 of via e-mail werkaandeweg@flevoland.nl.

Wilt u op de hoogte blijven van de laatste werkzaamheden in de provincie Flevoland?

Bekijk dan snel onze overzichtspagina met alle meldingen en werkzaamheden.

Bekijk alle meldingen