Nieuws

Onderhoud N720 Swifterringweg

Vanaf maandag 22 augustus gaat Provincie Flevoland onderhoud uitvoeren aan een deel van de Swifterringweg. De huidige asfaltverharding van de weg vertonen gebreken en moet daarom worden vervangen. Daarnaast worden maatregelen genomen om de veiligheid op de Swifterringweg te vergroten. De weg wordt naar verwachting op 9 september weer opengesteld voor doorgaand verkeer.

Het traject van de werkzaamheden ligt tussen de tunnelbak van Observatorium Robert Morris tot aan de nieuwe rotonde van de Klokbekertocht. De weg is tijdens de werkzaamheden afgesloten voor het verkeer. Het fietspad langs de Swifterringweg blijft open. Alleen de afslag van en naar de Klokbekerweg is niet toegankelijk voor (brom)fietsers. Ook hiervoor is een omleidingsroute ingesteld.

Werkzaamheden
We gaan de volgende werkzaamheden uitvoeren:

• De bovenste asfaltlaag van de weg wordt vervangen en tegelijkertijd leggen we een ribbelstrook met glasbollen langs de weg. Dit verhoogt de veiligheid op de weg: het geeft bestuurders extra ruimte om terug te sturen wanneer ze per ongeluk over de kantstreep komen;
• Het kruispunt Klokbekerweg en de aansluitingen op de Swifterringweg worden aangepast aan de provinciale (ontwerp) richtlijnen;
• De bushaltes bij de Klokbekerweg worden aangepast aan de provinciale (ontwerp) richtlijnen.

 

Heeft u vragen of opmerkingen?

Voor vragen kunt u contact opnemen met de afdeling infrastructuur van de provincie Flevoland via de telefoonnummer 0320 - 265 566 of via e-mail werkaandeweg@flevoland.nl.

Wilt u op de hoogte blijven van de laatste werkzaamheden in de provincie Flevoland?

Bekijk dan snel onze overzichtspagina met alle meldingen en werkzaamheden.

Bekijk alle meldingen