Code geel: Donderdag later in de middag en 's avonds onweersbuien in het noorden en oosten   Lees meer

Nieuws

Onderhoudswerkzaamheden N703 Tussenring (Almere)

Provincie Flevoland start op 22 september 2021 met onderhoudswerkzaamheden aan de N703 Tussenring. De werkzaamheden duren tot maandag 25 oktober 2021. Het gaat om het traject tussen de A6 en de N702 Buitenring, daar wordt het asfalt vervangen. Uitgezonderd enkele afsluitingen in de nacht en een weekend, blijft de Tussenring zo veel mogelijk open voor bestemmingsverkeer in beide richtingen. Tijdens het werk zijn er omleidingsroutes ingesteld voor het verkeer. 

Planning
De werkzaamheden starten op maandag 22 september en duren tot 25 oktober 2021. De Tussenring blijft zo veel mogelijk open voor bestemmingsverkeer. Ook worden de werkzaamheden in meerdere fasen uitgevoerd zodat de omgeving van de Tussenring zo goed mogelijk bereikbaar blijft. Wel zal de Tussenring drie nachten en één keer in een weekend gesloten zijn voor het plaatsen van wegafzettingen en het uitvoeren van werkzaamheden. Een volledige afgesloten voor alle verkeer is o.a. nodig om de kruispunten met de Vrijheidsdreef en de Mondriaanweg aan te kunnen pakken. Het verkeer kan dan gebruik maken van de omleidingsroutes.

De volledige afsluitingen zijn gepland op:

  • Woensdag 22 september vanaf 20.00 uur tot donderdag 23 september 06.00 uur
  • Dinsdag 28 september vanaf 20.00 uur tot woensdag 29 september 06.00 uur
  • Donderdag 7 oktober vanaf 20.00 uur tot vrijdag 8 oktober 06.00 uur
  • Donderdag 14 oktober vanaf 20.00 uur tot vrijdag 15 oktober 06.00 uur
  • Vrijdag 22 oktober vanaf 21.00 uur tot maandag 25 oktober 06.00 uur

Reisinformatie wegverkeer
Het verkeer kan dan gebruik maken van de omleidingsroutes. Het advies voor het doorgaande verkeer is gebruik te maken van de adviesroute via de Hogering, Buitenring en de A6. Lokaal verkeer kan de omleidingsroute volgen aan de hand van de gele borden.

Werkzaamheden
Het hele traject wordt voorzien van nieuw asfalt en voor extra veiligheid uitgevoerd met ribbelstroken en reflecterende glasbollen. Ook krijgen de kruispunten met de Vrijheidsdreef en de Mondriaanweg nieuw asfalt. Na uitvoering van de werkzaamheden moet de weg weer zo’n 15 jaar vooruit kunnen.

Werkzaamheden
De N703 Tussenring is toe aan groot onderhoud. Het hele traject wordt voorzien van nieuw asfalt en voor extra veiligheid uitgevoerd met ribbelstroken en reflecterende glasbollen. Ook krijgen de kruispunten met de Vrijheidsdreef en de Mondriaanweg nieuw asfalt. Na uitvoering van de werkzaamheden moet de weg weer zo’n 15 jaar vooruit kunnen.

Meer informatie
Heeft u een vraag over de bovenstaande informatie? Neem dan contact op met de afdeling Infrastructuur via telefoonnummer 0320 – 265 566 of stuur een e-mail naar werkaandeweg@flevoland.nl. Of meld u aan voor onze SMS-waarschuwingsdienst om op de hoogte te blijven over deze werkzaamheden.

Pagina geplaatst op woensdag 11 augustus 2021

Heeft u vragen of opmerkingen?

Voor vragen kunt u contact opnemen met de afdeling infrastructuur van de provincie Flevoland via de telefoonnummer 0320 - 265 566 of via e-mail werkaandeweg@flevoland.nl.

Wilt u op de hoogte blijven van de laatste werkzaamheden in de provincie Flevoland?

Bekijk dan snel onze overzichtspagina met alle meldingen en werkzaamheden.

Bekijk alle meldingen