Code geel: Donderdagnacht en -ochtend zware windstoten   Lees meer

Nieuws

Onderzoek naar busdienst Lelystad naar Enkhuizen en v.v.

De provincie Flevoland doet onderzoek naar de belangstelling voor een busdienst tussen Lelystad en Enkhuizen. Helpt u ons mee door het invullen van een korte vragenlijst?
U kunt de enquête digitaal invullen via volgende link bit.ly/houtribbus

Tot zo’n tien jaar geleden reed er tussen Enkhuizen en Lelystad een bus over de Markerwaarddijk. Door de toenemende populariteit van de auto op dit traject nam het gebruik van de buslijn af waardoor deze uiteindelijk volledig opgeheven moest worden.

Tegenwoordig ziet de wereld er weer een stuk anders uit. De Provincie Flevoland wil daarom graag weten of de vraag naar een busverbinding tussen Enkhuizen en Lelystad is veranderd ten opzichte van tien jaar geleden.

Het doel van het onderzoek is in de eerste plaats om te achterhalen hoeveel er gereisd wordt tussen Enkhuizen en Lelystad. Daarnaast willen we weten of er vraag is naar een busverbinding en hoe de dienstregeling eruit zou moeten zien. Gaat de bus bijvoorbeeld een keer per uur rijden of vaker? En bij welke haltes moet de bus stoppen?

Reist u regelmatig op dit traject? Help ons mee door de vragen in te vullen. Dit kan tot  8 november.

 

Heeft u vragen of opmerkingen?

Voor vragen kunt u contact opnemen met de afdeling infrastructuur van de provincie Flevoland via de telefoonnummer 0320 - 265 566 of via e-mail werkaandeweg@flevoland.nl.

Wilt u op de hoogte blijven van de laatste werkzaamheden in de provincie Flevoland?

Bekijk dan snel onze overzichtspagina met alle meldingen en werkzaamheden.

Bekijk alle meldingen