Nieuws

Reparatie Tollebekerbrug

Eerder dit jaar is er waarschijnlijk een schip tegen de Tollebekerbrug aangevaren, waardoor er schade is ontstaan. Deze schade werd begin september ontdekt. De brug is toen tijdelijk afgesloten voor een noodreparatie. Sinds maandag 9 november is de brug voor een langere periode dicht om herstelwerkzaamheden uit te voeren.

Foto’s werkzaamheden
Vorige week werd het bewegende wegdeel (brugval of brugklep) van de Tollebekerbrug uit de brug gehaald. De werkzaamheden startten s’ ochtends vroeg. Dit was een beste klus. Eerst moest de bovenkant van de brug, waarin het contragewicht zit, verwijderd worden en daarna kon het brugval uitgehesen worden. Op onderstaande foto’s is te zien hoe dit in zijn werk ging. Ga voor meer informatie naar het nieuwsbericht ‘Start herstelwerkzaamheden Tollebekerbrug‘.

Meer informatie
De Bouwapp biedt de mogelijkheid om op de hoogte te blijven en vragen te stellen over de voortgang. De app is gratis te downloaden via de Google Playstore of de App Store.

 

 

 

Heeft u vragen of opmerkingen?

Voor vragen kunt u contact opnemen met de afdeling infrastructuur van de provincie Flevoland via de telefoonnummer 0320 - 265 566 of via e-mail werkaandeweg@flevoland.nl.

Wilt u op de hoogte blijven van de laatste werkzaamheden in de provincie Flevoland?

Bekijk dan snel onze overzichtspagina met alle meldingen en werkzaamheden.

Bekijk alle meldingen