Code geel: Woensdagmiddag zware windstoten in het Waddengebied   Lees meer

Nieuws

Rijkswaterstaat: laatste weekendafsluiting A6

De werkzaamheden aan de A6 zijn bijna klaar. Rijkswaterstaat voert van vrijdag 28 mei 20.00 uur tot maandag 31 mei 05.00 uur groot onderhoud uit aan de snelweg A6. De weg is dan afgesloten van oprit (11) Lelystad-Noord tot oprit (12) Swifterbant. Na zes weekendafsluitingen verspreid over bijna een half jaar is het voorlopig de laatste keer dat dit gedeelte van de A6 dicht gaat voor verkeer. De snelweg is hierna stiller, breder en comfortabeler.

Reisinformatie wegverkeer
Het verkeer wordt vanaf de aansluiting Lelystad-Noord omgeleid over de N307, N711 en via de oprit (12) Swifterbant weer terug naar de A6 richting Emmeloord geleid. Omleidingen worden ter plaatse met gele borden aangegeven. Rijkswaterstaat vraagt weggebruikers zich aan de omleidingsroutes te houden, de reis van tevoren te checken en verkeersdrukte te voorkomen.

Laatste werkzaamheden
Na de weekendafsluiting staat er nog een aantal kleine afrondende werkzaamheden op de planning. Zo vervangt Rijkswaterstaat de betonnen waterverbindingen onder de weg, het waterbergend vermogen in de omgeving wordt vergroot en de middenberm wordt aangepakt. Weggebruikers kunnen hier beperkte hinder van ondervinden, maar de A6 blijft tijdens deze werkzaamheden toegankelijk voor verkeer.

Werkzaamheden kaart A6 RWS

Meer informatie
Ga voor meer informatie over de werkzaamheden en de afsluitingen naar de website van Rijkswaterstaat.

Heeft u vragen of opmerkingen?

Voor vragen kunt u contact opnemen met de afdeling infrastructuur van de provincie Flevoland via de telefoonnummer 0320 - 265 566 of via e-mail werkaandeweg@flevoland.nl.

Wilt u op de hoogte blijven van de laatste werkzaamheden in de provincie Flevoland?

Bekijk dan snel onze overzichtspagina met alle meldingen en werkzaamheden.

Bekijk alle meldingen