Code geel: Woensdagmiddag zware windstoten in het Waddengebied   Lees meer

Nieuws

Schilderwerkzaamheden Tollebekerbrug

Provincie Flevoland start maandag 7 juni met schilderwerkzaamheden aan de Tollebekerbrug in Tollebeek. Tijdens de opknapbeurt van de brug afgelopen winter was het niet mogelijk om te schilderen vanwege het winterse weer.

Tollebekerbrug bij Tollebeek

Planning
Maandag 7 juni starten de schilderwerkzaamheden aan de Tollebekerbrug in Tollebeek. Hiervoor zijn maximaal vier weken uitgetrokken. Wanneer het mooi weer blijft kan het werk eerder afgerond worden dan 2 juli.

Reisinformatie wegverkeer
Tijdens de werkzaamheden blijft in ieder geval een halve rijbaan open, 3.50 meter kan van maandag tot en met vrijdag tussen 07.00 uur en 16.00 uur de brug niet passeren en heeft te maken met een omleidingsroute via de Urkerweg, de Hannie Schaftweg en de Nagelerweg.

Reisinformatie scheepvaart
Tijdens de werkzaamheden kan de brug voor de scheepvaart niet geopend worden. Dit betekent dat er van maandag tot en met vrijdag van 07.00 tot 16.00 uur een hoogtebeperking geldt van 2.40 meter.

Altijd op de hoogte
In de BouwApp is de voortgang van de werkzaamheden te volgen.

 

Heeft u vragen of opmerkingen?

Voor vragen kunt u contact opnemen met de afdeling infrastructuur van de provincie Flevoland via de telefoonnummer 0320 - 265 566 of via e-mail werkaandeweg@flevoland.nl.

Wilt u op de hoogte blijven van de laatste werkzaamheden in de provincie Flevoland?

Bekijk dan snel onze overzichtspagina met alle meldingen en werkzaamheden.

Bekijk alle meldingen