Nieuws

Start aanplant bomen langs de N305 Biddingringweg

De komende weken plant de provincie Flevoland nieuwe populieren langs het fietspad Biddingringweg tussen de Elburgerweg (N309) en Hanzeweg (N307). De werkzaamheden starten op woensdag 18 maart. Weggebruikers en fietsers ondervinden hiervan niet of nauwelijks hinder.

Bomen

Werkzaamheden
Bij de aansluitingen van de Spieringweg, Garnaalweg, Palingweg en de in- /uitrit van Van Werven worden jonge fladderiepen aangeplant. Eind vorig jaar zijn op deze locaties de bomen gekapt in voorbereiding op groot onderhoud aan het fietspad. Het fietspad langs de Biddingringweg is de laatste jaren snel beschadigd. Dit komt omdat boomwortels het fietspad omhoog drukten. De nieuwe bomen komen verder van het fietspad af te staan. Na het planten van de nieuwe bomen wordt het huidige fietspad opgebroken en opnieuw aangelegd. Op het hele traject tussen de Hanzeweg en de Elburgerweg is het nodig om het beton te vervangen. Tussen de Elburgerweg en Swifterweg herstellen we het fietspad waar nodig plaatselijk. Het vernieuwde fietspad zal naar verwachting voor de zomer weer open zijn.

Meer informatie
Heeft u een vraag over de bovenstaande informatie?  Neem dan contact op met de afdeling infrastructuur via telefoonnummer 0320 – 265 566 of stuur een e-mail naar werkaandeweg@flevoland.nl. Het is ook mogelijk om u aan te melden voor onze SMS-waarschuwingsdienst om op de hoogte te blijven over dit project.

Heeft u vragen of opmerkingen?

Voor vragen kunt u contact opnemen met de afdeling infrastructuur van de provincie Flevoland via de telefoonnummer 0320 - 265 566 of via e-mail werkaandeweg@flevoland.nl.

Wilt u op de hoogte blijven van de laatste werkzaamheden in de provincie Flevoland?

Bekijk dan snel onze overzichtspagina met alle meldingen en werkzaamheden.

Bekijk alle meldingen