Code geel: Woensdagmiddag zware windstoten in het Waddengebied   Lees meer

Nieuws

Aansluiting Tussenring-Hogering dicht (Almere)

Van maandag 26 tot en met vrijdag 30 augustus kan het verkeer geen gebruik maken van de noordelijke aansluiting Tussenring-Hogering (N703-N702). Tijdens de afsluiting gelden er omleidingsroutes.

Hogering

Afsluiting
De afsluiting treft alleen het verkeer richting Amsterdam (in zuidelijke richting): verkeer op de Hogering richting Amsterdam kan niet richting de Tussenring/A6 Almere Buiten-West. Ook kan verkeer op de Tussenring niet naar de Hogering in de richting van Amsterdam. Verkeer richting de Buitenring/Lelystad (in noordelijke richting) ondervindt geen hinder: verkeer op de Hogering richting Lelystad kan naar de Tussenring. Verkeer op de Tussenring kan naar de Hogering richting Lelystad.

Afsluiting Tussenring Hogering

Omleidingsroutes verkeer Hogering-Tussenring
Verkeer tussen de Hogering en Tussenring in zuidelijke richting wordt omgeleid via de Markerdreef en Vrijheidsdreef (en omgekeerd).

Markerdreef Vrijheidsdreef omleidingskaart

Omleidingsroutes verkeer industrieterrein De Vaart
Verkeer op de A6 naar industrieterrein De Vaart kan gebruik maken van afrit 6 en de Tussenring; omgekeerd loopt de route via de Buitenring en afrit 8.

De Vaart omleidingskaart

Werkzaamheden
In het verleden zijn er verschillende ongevallen gebeurd op de aansluiting. Om de verkeersveiligheid te verhogen past Provincie Flevoland de inrichting van de bochten daarom iets aan.

Meer informatie
Heeft u een vraag over de bovenstaande informatie? Neem dan contact op met de afdeling infrastructuur via telefoonnummer 0320 – 265 566 of stuur een e-mail naar werkaandeweg@flevoland.nl Of meld u aan voor onze SMS-waarschuwingsdienst om op de hoogte te blijven over dit project

Heeft u vragen of opmerkingen?

Voor vragen kunt u contact opnemen met de afdeling infrastructuur van de provincie Flevoland via de telefoonnummer 0320 - 265 566 of via e-mail werkaandeweg@flevoland.nl.

Wilt u op de hoogte blijven van de laatste werkzaamheden in de provincie Flevoland?

Bekijk dan snel onze overzichtspagina met alle meldingen en werkzaamheden.

Bekijk alle meldingen