Nieuws

Verbreding Hogering: We kunnen van start

Op woensdag 19 december hebben provincie Flevoland en aannemer Gebr. van der Lee op het provinciehuis te Lelystad het contract voor het verbreden van de Hogering ondertekend.

Eddy van der Lee (aannemer) en Otto Telkamp (provincie) ondertekenen het contract

Startschot

Met deze ondertekening is het startschot gegeven voor de daadwerkelijke uitvoering van de verbreding van de Hogering te Almere. De eerste zichtbare werkzaamheden beginnen in maart 2019. De verwachting is dat het project in 2022 zal zijn voltooid, waarmee een vlotte doorstroming van het verkeer voor de toekomst gegarandeerd is.

Samen maken we dit project

Aannemer Gebr. Van der Lee heeft de afgelopen periode veel werk verzet met zijn inschrijving voor dit project. Dit was terug te zien aan de hoge kwaliteit van hun inschrijving. Omdat het project zich in een druk, stedelijk gebied bevindt, is deze hoge kwaliteit ook erg belangrijk. “Het goed kunnen waarmaken van de verwachtingen met de omgeving is een uitdaging, maar ik heb er veel vertrouwen in dat dit samen met Gebr. Van der Lee goed komt,” aldus ambtelijk opdrachtgever Otto Telkamp. Directeur van Gebr. Van der Lee, Eddy van der Lee is het hiermee eens: “Wij zijn bijzonder trots dat we dit project mogen uitvoeren en dit samen met de provincie tot een groot succes maken.”

Heeft u vragen of opmerkingen?

Voor vragen kunt u contact opnemen met de afdeling infrastructuur van de provincie Flevoland via de telefoonnummer 0320 - 265 566 of via e-mail werkaandeweg@flevoland.nl.

Wilt u op de hoogte blijven van de laatste werkzaamheden in de provincie Flevoland?

Bekijk dan snel onze overzichtspagina met alle meldingen en werkzaamheden.

Bekijk alle meldingen