Code geel: Woensdagmiddag zware windstoten in het Waddengebied   Lees meer

Nieuws

Verkeershinder werkzaamheden Windplanblauw

De voorbereidende werkzaamheden voor de aanleg van Windplanblauw zijn gestart. De werkzaamheden zorgen de komende tijd voor verkeershinder op de Dronterringweg en Swifterringweg. 

Werkzaamheden Dronterringweg

  • Van 8 tot en met 12 maart, van 17 tot en met 19 maart en van 22 tot en met 24 maart 2021 wordt er gewerkt aan de Dronterringweg tussen ovonde Overijsselseweg/Dronterringweg en rotonde Biddingweg/Dronterringweg. Er wordt een rijstrook afgezet. Het verkeer wordt overdag geregeld door verkeersregelaars.
  • In nacht van 12 op 13 maart en de nacht van 25 op 26 maart 2021 wordt de Dronterringweg afgesloten tussen 19.00 en 06.00 uur. Tijdens de afsluiting geldt een omleidingsroute.

Werkzaamheden Swifterringweg

  • Op 8 en 9 april 2021 is de Swifterringweg tussen 19.00 en 05.00 uur afgesloten voor het wegverkeer. Tijdens de afsluiting geldt een omleidingsroute.
  • Enkele (gemeentelijke) wegen nabij de Swifterringweg zijn afgesloten vanaf 1 maart 2021 tot juni 2023. Deze wegen zijn doordeweeks gestremd voor fietsers, in het weekend en de avonden zijn de wegen vrij voor doorgang. Aanwonenden kunnen er doordeweeks wel langs met de fiets. Het kan zijn dat in april 2022 tot november 2022 de wegen tijdelijk weer open gaan omdat er dan minder transporten zijn. Dit wordt tegen die tijd door de aannemer van Windplanblauw bekeken. Een deel van de Visvijverweg wordt vanaf 1 juni 2021 gesloten. Ook hiervoor geldt dat er op werkdagen geen fietsverkeer mogelijk is, maar wel ’s avonds en in het weekend geopend. Voor het fietsverkeer worden omleidingsroutes aangegeven.

Omleiding Swifterringweg Windplanblauw fiets

         (Het bovenstaande fietskaartje geeft een globale weergave van situatie.)

Actuele informatie en informatie over de werkzaamheden is te vinden op Werkzaamheden Windplanblauw – Windplanblauw

Heeft u vragen of opmerkingen?

Voor vragen kunt u contact opnemen met de afdeling infrastructuur van de provincie Flevoland via de telefoonnummer 0320 - 265 566 of via e-mail werkaandeweg@flevoland.nl.

Wilt u op de hoogte blijven van de laatste werkzaamheden in de provincie Flevoland?

Bekijk dan snel onze overzichtspagina met alle meldingen en werkzaamheden.

Bekijk alle meldingen