Code geel: Woensdagmiddag zware windstoten in het Waddengebied   Lees meer

Nieuws

Vollenhoverbrug gestremd op 8 januari 2020

UPDATE 8 JANUARI 2020
Vanwege de harde wind is het bijzonder transport uitgesteld tot vanmiddag 15.00 uur. Dit betekent dat de weg nu open is voor verkeer. Vanaf 15.00 uur is de weg gestremd voor al het verkeer, ook voor fietsers.

Op woensdag 8 januari 2020 is tussen 09.00 en 24.00 uur de N331 Vollenhoverweg ter hoogte van de Vollenhoverbrug bij Vollenhove gestremd voor alle verkeer, ook voor fietsers. De stremming wordt veroorzaakt door een bijzonder transport over het water.

Vollehoverbrug bij Marknesse

Reisinformatie verkeer
Het verkeer wordt omgeleid via de Kadoelerbrug. Ook lijndienst 71 van Connexxion wordt omgeleid. Houdt rekening met een langere reistijd.

Reisinformatie openbaar vervoer
Tijdens de stremming rijdt een pendelbus vanaf de halte St. Jansklooster, Oldenhof Kadoelerweg via Heetveld, Kadoelen en Sint Jansklooster naar Vollenhove. Op de halte St. Jansklooster, Kadoelerweg of de halte Vollenhove, Clarenberglaan kunnen reizigers overstappen van de pendelbus op lijn 71 of vice versa. De haltes langs de Repelweg (N352 Vollenhoverweg richting Kraggenburg) komen te vervallen.

Let op: op 9 januari 2020 is de Kadoelerweg ter hoogte van de brug afgesloten voor alle verkeer, ook voor fietsers. Het verkeer wordt dan omgeleid via de Vollenhoverbrug.

Meer informatie
Heeft u een vraag over de bovenstaande informatie? Neem dan contact op met de afdeling infrastructuur via telefoonnummer 0320 – 265 566 of stuur een e-mail naar werkaandeweg@flevoland.nl. Of meld u aan voor onze SMS-waarschuwingsdienst om op de hoogte te blijven over onze vaar(weg)werkzaamheden.

Pagina update 8 januari 2020 13.30 uur

Heeft u vragen of opmerkingen?

Voor vragen kunt u contact opnemen met de afdeling infrastructuur van de provincie Flevoland via de telefoonnummer 0320 - 265 566 of via e-mail werkaandeweg@flevoland.nl.

Wilt u op de hoogte blijven van de laatste werkzaamheden in de provincie Flevoland?

Bekijk dan snel onze overzichtspagina met alle meldingen en werkzaamheden.

Bekijk alle meldingen