Code geel: Vanaf woensdag aanhoudende hitte   Lees meer

Nieuws

Werkzaamheden Hoge Vaart

Van september 2019 tot en met maart 2020 werken we aan de noordoever van de Hoge Vaart tussen Almere en Zeewolde (tussen de A27 en Trekkersveld). Er wordt gewerkt vanaf het water, maar dit levert geen hinder op voor de scheepsvaart.

Hoge Vaart kaart

Werkzaamheden
De noordoever van de Hoge Vaart bestaat op dit moment voornamelijk uit houten en betonnen beschoeiingen. Deze beschoeiingen zijn aan vervanging toe. De huidige (rechte) beschoeiing wordt vervangen door een meer duurzame, glooiende oever (schuin aflopend), voorzien van breuksteen en een onderwaterbeschoeiing. De werkzaamheden worden uitgevoerd tussen kilometer 14.700 en 28.500 en worden uitgevoerd vanaf het water. Voor de omgeving en de scheepvaart is er naar verwachting geen tot nauwelijks overlast.

Meer informatie
Heeft u een vraag over de bovenstaande informatie? Neem dan contact op met de afdeling infrastructuur via telefoonnummer 0320 – 265 566 of stuur een e-mail naar werkaandeweg@flevoland.nl. Of meld u aan voor onze SMS-waarschuwingsdienst om op de hoogte te blijven over dit project.

 

Heeft u vragen of opmerkingen?

Voor vragen kunt u contact opnemen met de afdeling infrastructuur van de provincie Flevoland via de telefoonnummer 0320 - 265 566 of via e-mail werkaandeweg@flevoland.nl.

Wilt u op de hoogte blijven van de laatste werkzaamheden in de provincie Flevoland?

Bekijk dan snel onze overzichtspagina met alle meldingen en werkzaamheden.

Bekijk alle meldingen