Nieuws

Werkzaamheden N712 Espelerringweg bij Espel

Van maandag 6 april 2020 tot en met vrijdag 29 mei 2020 zijn we aan het werk bij de Espelleringweg. Het traject loopt vanaf de Steenbanktocht (waar vorig jaar de werkzaamheden aan de Zuidwesterringweg zijn geëindigd) tot de kruising met de Zuidermiddenweg (kruising blijft open). 

Espelerringweg

Werkzaamheden
De N712 Espelerringweg is toe aan groot onderhoud. Tijdens de werkzaamheden wordt het asfalt op het hele traject vervangen. Daarnaast wordt de weg verbreed naar 7,30 meter en voorzien van ribbelstroken en reflecterende glasbollen voor extra veiligheid.

Omleidingsroutes wegverkeer
De Espelerringweg gaat tijdens de werkzaamheden dicht voor verkeer. Doorgaand verkeer tussen Tollebeek en Espel rijdt om via Emmeloord (Urkerweg, Hannie Schaftweg en Espelerweg).

Omleidingsroutes (brom)fietsers
Het fietspad blijft tijdens de werkzaamheden naar verwachting open. Het zal niet mogelijk zijn om over te steken naar het Zuiderdwarspad. En wanneer er gewerkt wordt aan de kruisingen Steenbankpad en Ankerpad moeten (brom)fietsers afstappen en langs het werkvak lopen.

Omleiding Espelerringweg

Meer informatie
Heeft u een vraag over de bovenstaande informatie?  Neem dan contact op met de afdeling infrastructuur via telefoonnummer 0320 – 265 566 of stuur een e-mail naar werkaandeweg@flevoland.nl. Het is ook mogelijk om u aan te melden voor onze SMS-waarschuwingsdienst om op de hoogte te blijven over dit project.

Heeft u vragen of opmerkingen?

Voor vragen kunt u contact opnemen met de afdeling infrastructuur van de provincie Flevoland via de telefoonnummer 0320 - 265 566 of via e-mail werkaandeweg@flevoland.nl.

Wilt u op de hoogte blijven van de laatste werkzaamheden in de provincie Flevoland?

Bekijk dan snel onze overzichtspagina met alle meldingen en werkzaamheden.

Bekijk alle meldingen