Code geel: Woensdagmiddag zware windstoten in het Waddengebied   Lees meer

Nieuws

Werkzaamheden fietspad N307 Markerwaarddijk

Van dinsdag 23 juni tot en met vrijdag 26 juni 2020 werken we aan een deel van het fietspad op de Markerwaarddijk.

Waar wordt er gewerkt?
De werkzaamheden vinden plaats op het fietspad tussen de Trintelhaven en Enkhuizen.

Wat gaan we doen?
Het fietspad tussen Trintelhaven en Enkhuizen krijgt een nieuwe laag asfalt. Dit gedeelte bestaat uit twee verhardingen; beton en asfalt. Door het vele schuif- en veegwerk tijdens de winterse zandverstuivingen is het asfaltdeel slecht geworden waardoor het niet prettig fietsen is. Daarom wordt er een nieuwe dunne laag asfalt aangebracht. Daarnaast worden bij hectometerpaal 54,2 enkele gebroken betonplaten vervangen.

Afsluiting fietspad
Tijdens de werkzaamheden is het fietspad tussen 07:00 en 16:30 uur afgesloten voor (brom)fietsers. Tijdens de afsluiting kunnen fietsers gebruik maken van een speciale pendelbus tussen Enkhuizen en Trintelhaven en omgekeerd. Deze bussen worden ingezet tussen 06:00 en 18:00 uur en rijden om het kwartier. Borden bij de Trintelhaven en aan de kant van Enkhuizen geven aan waar fietsers de bussen kunnen vinden.

Heeft u vragen?
Neem dan contact op met afdeling infrastructuur via telefoonnummer 0320 –  265 566. U kunt ook een e-mail sturen naar werkaandeweg@flevoland.nl. Daarnaast kunt u zich aanmelden voor onze SMS-waarschuwingsdienst om op de hoogte te blijven over onze (vaar)wegen.

Pagina update 16 juni 2020

Heeft u vragen of opmerkingen?

Voor vragen kunt u contact opnemen met de afdeling infrastructuur van de provincie Flevoland via de telefoonnummer 0320 - 265 566 of via e-mail werkaandeweg@flevoland.nl.

Wilt u op de hoogte blijven van de laatste werkzaamheden in de provincie Flevoland?

Bekijk dan snel onze overzichtspagina met alle meldingen en werkzaamheden.

Bekijk alle meldingen