Nieuws

Werkzaamheden fietspad N352 Domineesweg

Maandag 18 mei 2020 start provincie Flevoland met voorbereidende werkzaamheden op het fietspad langs de Domineesweg. Het fietspad is dan afgesloten tussen de afslag Westwal en de rotonde Ensgat.

Wanneer en wat gaan we doen?
Op maandag 18 mei tussen 07.00 en 08.00 uur starten de werkzaamheden. Dezelfde dag is het werk klaar. Hoe laat dit precies is, is niet te zeggen. Dit zal in de loop van de middag zijn. Liander is ook aan het werk in deze omgeving waardoor wij het werk in september 2020 af kunnen maken. Hier volgt later dit jaar meer informatie over.

Omleidingsroute voor fietsers
Tussen afslag Westwal en de rotonde Ensgat wordt het fietspad afgesloten voor fietsers. De omleidingsroute richting Nagele loopt via Westwal, Amsteldiep, Oostwal, Breehorn en Het Spijk. De route richting Urk loopt via, Het Spijk, Breehorn, Oostwal, Amsteldiep en Westwal. De omleidingsroute wordt ter plaatse ook aangegeven met borden.  De huizen gelegen aan het fietspad blijven tijdens de werkzaamheden bereikbaar.

omleidingsbord fietsers

Meer informatie
Heeft u een vraag over de bovenstaande informatie? Neem dan contact op met de afdeling infrastructuur via telefoonnummer 0320 – 265 566 of stuur een e-mail naar werkaandeweg@flevoland.nl. U kunt zich ook aanmelden voor onze SMS-waarschuwingsdienst om op de hoogte te blijven over alle werkzaamheden en calamiteiten op onze provinciale wegen.

Heeft u vragen of opmerkingen?

Voor vragen kunt u contact opnemen met de afdeling infrastructuur van de provincie Flevoland via de telefoonnummer 0320 - 265 566 of via e-mail werkaandeweg@flevoland.nl.

Wilt u op de hoogte blijven van de laatste werkzaamheden in de provincie Flevoland?

Bekijk dan snel onze overzichtspagina met alle meldingen en werkzaamheden.

Bekijk alle meldingen