Code geel: Woensdagmiddag zware windstoten in het Waddengebied   Lees meer

Nieuws

Werkzaamheden fietspad N716 Nagelerweg

Woensdag 13 t/m vrijdag 15 oktober wordt er een reparatie uitgevoerd aan het eerder nieuw aangelegde fietspad langs de Nagelerweg nabij Emmeloord. Het gaat om het deel tussen de Bomenweg en het viaduct over de A6. Uit controle is gebleken dat het betonnen fietspad scheuren vertoont die waarschijnlijk het resultaat zijn van een te natte ondergrond tijdens het aanbrengen van het beton.

Tijdens de werkzaamheden is het naast het fietspad gelegen deel van de weg afgesloten voor auto- en landbouwverkeer. Hiervoor geldt een omleidingsroute via de Hannie Schaftweg. Fietsers en bussen kunnen wel langs het werk. Zij worden veilig over de weg geleid door verkeersregelaars.

Omleidingsroute werkzaamheden fietspad Nagelerweg

Meer informatie?
Heeft u een vraag over de bovenstaande informatie? Neem dan contact op met de afdeling infrastructuur via telefoonnummer 0320 – 265 566 of stuur een e-mail naar werkaandeweg@flevoland.nl. Of meld u aan voor onze SMS-waarschuwingsdienst om op de hoogte te blijven over dit project.

Heeft u vragen of opmerkingen?

Voor vragen kunt u contact opnemen met de afdeling infrastructuur van de provincie Flevoland via de telefoonnummer 0320 - 265 566 of via e-mail werkaandeweg@flevoland.nl.

Wilt u op de hoogte blijven van de laatste werkzaamheden in de provincie Flevoland?

Bekijk dan snel onze overzichtspagina met alle meldingen en werkzaamheden.

Bekijk alle meldingen